![]() |
#1 |
![]() Ülkemizde dünyanın en pahalı akaryatını kullanıyoruz...Hükümet de akaryakıt fiyatlarının dünyada ki petrol artışından kaynaklandığını,vergi oranlarında da indirime gidemeyeceklerini söylüyor...Dağıtım şirletleri de zaten en düşük marjdan kar ettiklerini söylüyorlar...ortada çift taraflı bir üç maymun sahnesi oynanıyor..hükümet toplayamadığı vergileri ve bütçe açıklarını akaryattaki tatlı vergi oranlarıylamı dengeliyor...geçen yıllarda petrolün varil fiyatı 140dolara kadar yükselmişti...şuan 110 dolar civarında ama biz şuan 140 dolarlık zamankinden çok daha yüksek bir fiyatla depomuza akaryakıt alıyoruz..motorindede kırsal motorini kaldırarak gizli bir zam oldu bilmem farkındamısınız?
Hükümetin akaryakıt politikasını protesto ediyorum...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() kesinlikle haklısınız...
geçen halısahaya bizi götüren şöför isyan etti... adam 50 liraya 15 litre bile yükletemiyor... devlet anlaşılan artan otomotiv satışının tamamlayıcı malı olan benzinin fiyatını arttırarak gelir katlamaya çalışıyor... belki hükümetin korkusu yapılacak bir düzenlemenin seçim ekonomisi olarak gösterilmesidir bilemiyorum... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() adem abim sonuna kadar katılıyorum
daha yeni araç aldım hemde dizel olmasına rağmen kontağa basmaya korkuyorum çok pahalı ya normal değil yani. buna bir çözüm bulmak gerek. hükümetten kalıcı projeler bekliyorum bu konuda |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Hükümeti destekliyoruz fakat gözü kapalı değil... Akaryakıt fiyatları insanı pes ettiriyor. Bu kadar vergi yükü olur mu ?. Acilen el atılması lazım. Başbakanımızında birşeyler söyleme vakti geldi. Çünkü hepimizi ilgilendiren bir konu..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Geçen arkadaşla bizim arabayla yola çıktık baktık ki benzin yok.
Dizel bizim araç. Ula para da yok cepte ![]() Benzinliğe girmedne kavgaya tutuştuk 'sen ver hayır sen ver ben vermem' falan. Girdik benzinliğe hala araç içinde kavga ediyoruz 'sen ver yok ben vermem' falan. Eee 10 liraya alınmaz ki hacım,adam pompayı soktuğu gibi çıkardı depodan ![]() El yakıyor. Zaten sürmüyorum arabayı. Kendini yakmak isteyenler artık benzin değil,tiner falan kullanacak ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
örnek petrolun varili 14o dolarken bizde benzin 3,3 lirayken 70 dolara düştüğü zaman 4 liraya çıktı.bu milleti soymak değilmi. nedersiniz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Tarım
Askerlik Akaryakıt Neden bilmem ama bu konularda içimde bir ümit var. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Sosyal devlet olamamanın ceremesidir bunlar Üstat. Vergi sistemin hakkı ile icra edilemiyor bunun boşluğu en kolay olan akaryakıta yüklenilme ile aşılıyor. Temel vergilerde ak parti iktidarı ile üç beş kez düşme oldu sorun verginin çoğalması değil de , doların ve bir çok ülkedeki kargaşa ile varil fiyatlarının fırlaması ile alakalı ana bayilerin fiyatlarını artırması ile ikinci bayilerin bunu direk yansıtması ile halka yükleniliyor. Hükemetin bu konuda yapabileceği bir şey yok vergi değerlerinin yerini dolduracak başka kaynak bulurda vergilerden feregat edebilirse ne ala o da şimdki süreçte zor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() en yakın zamanda bir düzenleme yapılması gerekir..
bırakın arabayı motora binmeye korkar olduk... zıvandan çıktı benzinin fiyatı... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|