AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular AK Parti Haberleri, AK Parti Duyuruları, AK faaliyetler ile ilgili tüm haberleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 12-13-2010, 20:31   #1
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart Başbakan Canlı Yayında...!!!
Başbakan Erdoğan’ın 2011 bütçe konuşması

Erdoğan bütçe görüşmelerinde konuşuyor

İşte Erdoğan'ın açıklamalarının satır başları:

2002 yılından sonra seçimler ve halk oylamaları yaşandı. Hiç bir seçim döneminde mali disiplin bozulmamış, piyasaların güveni bozulmamıştır.
İktidara gelmek için kaft dağının ardındakini vaat edenler aynaya baktıklarında yüzleri kızarmasa da milletin aynasında her zaman mahcup olmuşlardır.
Bugünlerde birileri kayırma anlayışını siyasete egemen kılmaya çalışıyor. Ak Parti siyaseti temize çeken bir partidir. siyaset ile yolsuzluğu popülizmi birbirinden ayırmış bir partidir. Ak Parti siyasete itibarını iade etmiş bir partidir.
Biz Türkiye'nin dinamizmine inanıyoruz. Biz ufku olan idealleri olan büyük vizyonu olduğunun idrakindeyiz. Türkiye'ye biçilen elbisenin dar olduğunu biliyoruz. Eğer inanmıyorlarsa bugün Balkanlar'da Türkiye imajını doğru okumayı tavsiye ediyorum. Trabzon'da, Van'da gördüğüm cevinci, Dakka'da, Karaçi'de Berlin'de gördüm.
8 yıldır benim gurbetçi kardeşim göğsünü gere gere Türküm diyor. Benim her bir kardeşim cebindeki pasaportu ve Türk parasını artık gururla taşıyor.
Paramızı delik deşik edenler paramızın onuruyla oynamadılar mı? Birin yanına 6 sıfırı koyan kimlerdi? 6 sıfırı attığımızda enflasyon artar diyenler onlar değil miydi?
Komşu ülkelerle sıfır sorun anlayışının kazancı ülkemiz ihracat rakamlarında gizlidir. Dün Başkent'i Ankara'nın köylerine yol götüremeyen bir iktidar vardı. Dün alan bir Türkiye vardı. Bugün veren elini uzatan bir Türkiye var.
Milliyetçilik ülkeyi büyütmektir, millete hizmet üretmektir, milliyetçilik plan üretmektir, iç ve dış politikalara vizyon kazandırmaktır.
Yaptığımız yolları görmezden gelmeyin, marifet iltifata tabidir diyerek belki söylersiniz diye diyorum.
Memleket yönetmek farklı bir şey 5 koyunu güdemeyenler Türkiye'yi yönetemezler.
Kendi imalatımız olan Göktürk uydusunu 2011'de uzaya gönderiyoruz.
Küresel krizi kendi imkan ve becerilerimizle aştık. Elinde aslı astarı olmayan belgelerle saldıranlara, bunları burda da gördük. Benim belediye başkanımla da ilgili çok konuştu. Ne oldu? Bugüne kadar açtığın her doya boş çıktı boş.
Senin İzmir Belediye Başkanı'n var. Orda yoksullara 600 lira maaşa bağlasana, hadi yap, yap.
Senin iddia ettiğin adamı benim belediye başkanım anında ihbar etmiş. O kişi şu anda suçlu bulunmuş ve hapiste hapiste.
Heyy, yine çaktın, yine çaktın....
Yolsuzluk olsaydı, hızlı tren projeleri olur muydu, adalet sarayları olur muydu?
Biz geldiğimizde 9 şehirde doğalgaz vardı şimdi 69 ilde var. Yolsuzluk olsaydı bu kadar ilde doğalgaz bağlanır mıydı. Diyorum ya 3-5 koyunu güdemeden devleti nasıl yönetecekler..
Merkez Bankası'nın 27.5 milyar dolar rezervi vardı şimdi 79 milyar dolar rezervi var.Hesap ortada ama anlamak kolay değil.
Bağırmakla çağırmakla benim sesimi kesemezsiniz benim sesimi sadece millet keser.
Şu anda Küresel Kriz karşısında Türkiye'nin ne kadar sağlam adımlarla ilerlediğini göstermektedir.
Kılıçdaroğlu'na teşekkür ediyorum şu anda Türkiye'de küresel kriz yok dediler. OECD'de en hızlı büyüyen ülke olduk.
Bir çok Avrupa ülkesinde işsizliğin en fazla azaldığı ülkeyiz. Elimde OECD'nin resmi rakamları var.
Sayın Kılıçdaroğlu bana niye Doğu ve Güneydoğu'ya fabrika yapmıyorsunuz diyordu. Bakın şimdi o bölgelerde hiç görmediğiniz yollar var. Okullar var, hastaneler üniversiteler var. Buraların gençleri artık Siirt'te çıkıp almasına gerek kalmayacak. Bu şehirlerimizi ayrıca değiştiriyoruz. Burada Cezaevi konusunu gündeme getirip aldanıyorsunuz, bunun bir ihtiyaç olduğu noktasını niye mugalata yapıyorsunuz.
Biz terör belasıyla başarılı olduğumuzda özel sektör koşa koşa oraya gidecek.
Bunların hayatları bardağın boş tarafını göstermekle geçti. Küresel kriz ortamında bir çok ülke hazinesi IMF kaynaklarına başvururken biz Standby yapmadık. Bişz 2001 krizinin de ağır faturalarını ödüyoruz.
Sadece küresel krizini aşmakla kalmıyoruz DSP-MHP ve Anap koalisyonunun borcunu temizliyoruz. Banka olayını Ecevit çözdü diyorlar. 21 banka iflas etti bunun bedelini bu millet ödemedi mi. Biraz mürekkep yalamış birisi bunu bilir. ABD krizde bankalarını fonlarken biz bir tek bankamızı fonlamadık.
Bir çok ülke kriz sonrası yeni vergiler getiriyor. Maaşlarda ya sabitleme ya da düşürmeye gidiyor. Dünya ekonomisinin yükselen yıldızı olmaya devam ediyoruz.
Biz illegal örgüt mensupları derken kuru kuru atmıyoruz. Nerede olduklarını sen çok iyi bilirsin. Biz her gencimizi başımızın üstünde taşıyoruz. Biz elinde taş molotof olanı başımızın üstünde taşımayız. Biz konuşmaya değil şiddete karşıyız. Siz şiddete karşı çıkmadıkça şiddete maruz kalacaksınız.
Biz hangi toplantıyı nerede yapacağımızı biliriz sizden öğrenecek değiliz.
Ben burada bir kaç önemli göstergeyi sizinle paylaşmak istiyorum. Bugün her 100 kişiden 86 kişisi cep telefonu kullanıyor. Bugün 100 kişiden 38 kişi internetkullanıyor. Bugün 100 evden 31'inde bilgisayar var..
Bunlar başarılı ekonomilerde olur anlamazsın sen öğreneceksin.
Hepinize cevap verdiğim için biraz daha fazla konuşma sürem olsun.
Merhum Adnan Menderes'e çirkin bir dille saldırılmıştır. Bu saldırının hala sürdüğünü görmek demokrasimiz adına gerçekten bir talihsizliktir. Ben bundan rahatsız olan ana muhalefete de teşekkür ediyorum. CHP Genel Başkanı'nın milletvekili için nasıl bir tutum takınacağını merakla takip edeceğiz.

Konu EpiVaTeS tarafından (12-13-2010 Saat 21:33 ) değiştirilmiştir..
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-13-2010, 20:39   #2
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
hareketi çekti Başbakanım...
Alt 12-13-2010, 20:41   #3
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
dandi kemalin afedersiniz resmen şey etti yani :=)
Alt 12-13-2010, 20:46   #4
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Başbakan Erdoğan’ın 2011 bütçe konuşması

Erdoğan bütçe görüşmelerinde konuşuyor
İşte Erdoğan'ın açıklamalarının satır başları:

2002 yılından sonra seçimler ve halk oylamaları yaşandı. Hiç bir seçim döneminde mali disiplin bozulmamış, piyasaların güveni bozulmamıştır.

İktidara gelmek için kaft dağının ardındakini vaat edenler aynaya baktıklarında yüzleri kızarmasa da milletin aynasında her zaman mahcup olmuşlardır.

Bugünlerde birileri kayırma anlayışını siyasete egemen kılmaya çalışıyor. Ak Parti siyaseti temize çeken bir partidir. siyaset ile yolsuzluğu popülizmi birbirinden ayırmış bir partidir. Ak Parti siyasete itibarını iade etmiş bir partidir.

Biz Türkiye'nin dinamizmine inanıyoruz. Biz ufku olan idealleri olan büyük vizyonu olduğunun idrakindeyiz. Türkiye'ye biçilen elbisenin dar olduğunu biliyoruz. Eğer inanmıyorlarsa bugün Balkanlar'da Türkiye imajını doğru okumayı tavsiye ediyorum. Trabzon'da, Van'da gördüğüm cevinci, Dakka'da, Karaçi'de Berlin'de gördüm.

8 yıldır benim gurbetçi kardeşim göğsünü gere gere Türküm diyor. Benim her bir kardeşim cebindeki pasaportu ve Türk parasını artık gururla taşıyor.

Paramızı delik deşik edenler paramızın onuruyla oynamadılar mı? Birin yanına 6 sıfırı koyan kimlerdi? 6 sıfırı attığımızda enflasyon artar diyenler onlar değil miydi?

Komşu ülkelerle sıfır sorun anlayışının kazancı ülkemiz ihracat rakamlarında gizlidir. Dün Başkent'i Ankara'nın köylerine yol götüremeyen bir iktidar vardı. Dün alan bir Türkiye vardı. Bugün veren elini uzatan bir Türkiye var.

Milliyetçilik ülkeyi büyütmektir, millete hizmet üretmektir, milliyetçilik plan üretmektir, iç ve dış politikalara vizyon kazandırmaktır.

Yaptığımız yolları görmezden gelmeyin, marifet iltifata tabidir diyerek belki söylersiniz diye diyorum.

Memleket yönetmek farklı bir şey 5 koyunu güdemeyenler Türkiye'yi yönetemezler.

Kendi imalatımız olan Göktürk uydusunu 2011'de uzaya gönderiyoruz.

Küresel krizi kendi imkan ve becerilerimizle aştık. Elinde aslı astarı olmayan belgelerle saldıranlara, bunları burda da gördük. Benim belediye başkanımla da ilgili çok konuştu. Ne oldu? Bugüne kadar açtığın her doya boş çıktı boş.

Senin İzmir Belediye Başkanı'n var. Orda yoksullara 600 lira maaşa bağlasana, hadi yap, yap.

Senin iddia ettiğin adamı benim belediye başkanım anında ihbar etmiş. O kişi şu anda suçlu bulunmuş ve hapiste hapiste.

Heyy, yine çaktın, yine çaktın....

Yolsuzluk olsaydı, hızlı tren projeleri olur muydu, adalet sarayları olur muydu?

Biz geldiğimizde 9 şehirde doğalgaz vardı şimdi 69 ilde var. Yolsuzluk olsaydı bu kadar ilde doğalgaz bağlanır mıydı. Diyorum ya 3-5 koyunu güdemeden devleti nasıl yönetecekler..

Merkez Bankası'nın 27.5 milyar dolar rezervi vardı şimdi 79 milyar dolar rezervi var. Hesap ortada ama anlamak kolay değil.

Bağırmakla çağırmakla benim sesimi kesemezsiniz benim sesimi sadece millet keser...
Alt 12-13-2010, 21:20   #5
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
KK: Hacı Ali Hamurcu adlı yolsuzluk yapan şahıs ortalıkta yok paraları aldı kaçtı nerede bu...

Başbakanımızın cevabı: İhbar ettik hapiste...
Çaktın Çaktın bunda da çaktın...
Alt 12-13-2010, 21:47   #6
Kullanıcı Adı
unnamed
yav nerde yayınlanıyor...
bir bilgi verin...
Alt 12-13-2010, 22:49   #7
Kullanıcı Adı
İntifada
Başbakanımız Yine Ders Verdi |2011 Bütçe Görüşmeleri|

Ak Parti Gençlik Platformu Arşivi...
''Bağımsız ve kaliteli''

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)