AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular AK Parti Haberleri, AK Parti Duyuruları, AK faaliyetler ile ilgili tüm haberleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 10-02-2012, 19:21   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Başbakan Erdoğan tazminat kazandı

Başbakan Erdoğan ve AK Parti tazminat kazandı

Taraf gazetesi Yazarı Perihan Mağden ve gazete, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti tüzel kişiliğine hakaret ettiği gerekçesiyle 2 bin TL manevi tazminat ödemeye mahkum edildi.

Ankara 13. Asliye Hukuk Mahkemesi'ndeki duruşmaya, Başbakan Erdoğan'ın avukatı Ali Özkaya ile Mağden'in avukatı Ayşegül Ormancı ve gazetenin avukatı Lale Çekici katıldı.

Ali Özkaya, davanın kabulüne, Ormancı ve Çekici ise davanın reddine karar verilmesini talep etti.

Davayı kısmen kabul eden mahkeme, Maden ve Taraf gazetesini 2 bin TL manevi tazminat ödemeye mahkum etti.

Dava dilekçesinde, Perihan Mağden'in, 5 ve 12 Ocak'ta Taraf gazetesinde yayımlanan yazılarında, Başbakan Erdoğan ve AK Parti Genel Başkanlığı'nın manevi şahsiyetine yönelik, kişilik haklarına saldırı niteliğinde tahkir ve tezyif edici, haksız ve hukuka aykırı beyan ve isnatlarda bulunduğu savunulmuş, toplam 7 bin 500 TL manevi tazminat talep edilmişti.

AA

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-03-2012, 15:02   #2
Kullanıcı Adı
ak sevda
Tayyip Erdoğan nasıl bu kadar zengin oldu sorusuna çok muhatap oluyorum.
verdiğim cevap kazandığı tazminatlarda oluyor.
ak sevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2012, 15:12   #3
Kullanıcı Adı
Gönülden
Bu CHP ve kıytırık yazarlar sayesinde başbakan tazminat üstüne tazminat kazanıyor...
CHP'de en son Kayseri belediyesiyle ilgili açılan davayı kaybetti....belediye başkanı aldığım tazminatla millete sucuk yediriyorum dedi

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2012, 15:13   #4
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Bende düşünüyordum o gemicik nasıl alındı...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2012, 15:18   #5
Kullanıcı Adı
Yıldırım
2 binTL bir gazetede ki çıkan yazı için hiçbir şey.
Yazı için reklam vereyim desen bu paranın 10 katını verirsin...şimdi 2 binTL ver bütün gazetelerde ismin yazın gözüksün
Ben buna ceza diyemem...
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2012, 15:19   #6
Kullanıcı Adı
ak sevda
Alıntı:
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende düşünüyordum o gemicik nasıl alındı...
sizinde alabilmeniz için babanızın bu kadar tazminat kazanması gerekiyor.
ak sevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2012, 15:32   #7
Kullanıcı Adı
Gönülden
Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2 binTL bir gazetede ki çıkan yazı için hiçbir şey.
Yazı için reklam vereyim desen bu paranın 10 katını verirsin...şimdi 2 binTL ver bütün gazetelerde ismin yazın gözüksün
Ben buna ceza diyemem...
Miktar az olmasına azda aslında burda bizim için önemli olan para değil onlardan gelen hazinemize girmediğine göre..
Önemli olan ve beni sevindiren bu şahsiyetsizlerin bulundukları camiada rezil olup bu haberlerle halkın diline düşmeleri...ve tabiki başbakanın özellikle bir tv programında bunların karşısında bu tazminatları şak diye söylemesi...o kadar hoşuma gidiyor ki anlatam...herkes sus pussss

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)