AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 01-13-2010, 13:56   #1
Kullanıcı Adı
Ak_Urfalı
Standart Başbakan Erdoğan'ın hoşuna giden karikatür

Türkiye'nin krizden en iyi çıkan ülkelerdenden biri olduğunu belirten Başbakan Erdoğan krizin teğet geçtiğini söylerken bir karikatürü de örnek gösterdi.

Erdoğan bununla ilgili konuşmasında Salih Memecan'ın da bir karikatürüne göndermede bulundu. Başbakan, “İktidarımız döneminde gerçekleştirdiğimiz yapısal reformlara ek olarak krizin etkilerini de asgari seviye tutmak için ciddi önlemleri uygulamaya koyduk. Bakınız, ben hiç bir zaman 'bu kriz bizi etkilemeyecek' demedim.

Dünya ile entegre olmuş bir Türkiye'nin krizden etkilenmesi gayet tabii olarak kaçınılmazdır. Ama ben dikkat ederseniz, 'teğet geçecek' dedim. Ama bunlar, ne yazık ki şöyle bir lütfedip de acaba teğet ne demektir buna da bakmadılar.

Geçenlerde bir karikatürist, teğeti gayet güzel bir şekilde çizmiş. Gayet güzel bir şekilde ortaya koymuş. Demek ki bunları da pek takip etmiyorlar. Bunu eğer takip etmiş olsaydılar, demek ki bunun az da olsa bir sürtünme payı olacak” dedi.
(samanyoluhaber)

Ak_Urfalı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-13-2010, 14:49   #2
Kullanıcı Adı
PARON_OY_AK
Karısı AKP'den milletvekili olan Memecan'ın tabi ki de damat gazetesinde yayınlanan karikatürü beğenmesi çok normal. Memecan'ın eşi vekil, kendisi de İBB'nin medya danışmanı olursa ve sürekli AKP lehine karikatürler çizerse tabi beğenilecek.
PARON_OY_AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-13-2010, 15:51   #3
Kullanıcı Adı
İntifada
Hadi ya uğur dündar da dennis baykalın elinden plaket almış üstümüzde çok baskı var demiş bu konuda neler düşünüyorsun?
Alt 01-13-2010, 16:03   #4
Kullanıcı Adı
fatih güneş
GÜZELMİŞ CİDDENDE(=
fatih güneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-13-2010, 19:23   #5
Kullanıcı Adı
BuRaK ReiS
Hoş karikatür.
BuRaK ReiS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)