![]() |
#1 |
![]() Başbakan Erdoğan, 23 Nisan kutlamaları çerçevesinde koltuğu minik öğrenciye devretti. Erdoğan koltuğundan kalkarken ilginç bir gönderme yaptı. Minik Başbakan ise gülmekten kırdı!
Başbakan Erdoğan, 23 Nisan kutlamaları çerçevesinde koltuğu Çankaya İlköğretim Okulu öğrencisi Baha Uçak'a terketti. Erdoğan koltuğundan kalkarken "Başbakanlık koltuğunu terkediyorum. Terketmez diyenlere bu en güzel cevaptır herhalde." dedi. Minik Başbakan'a hangi takımı tuttuğu soruldu. Minik Başbakan, "Ben milli takımı tutuyorum. Ayrıca bütün takımları tutuyorum ve bütün takımlarımıza her maçta başarılar diliyorum" dedi. Muhabirler, "Çok politik konuştunuz." deyince de "Biz niye buraya oturduk ki" cevabıyla bütün salonu kahkahaya boğdu. Gıda fiyatlarında yaşanan artış soran muhabirlere de cevap veren öğrenci Başbakan, "Halkımız merak etmesin O açık denizdeki gemileri kıyıya yanaştırıp bütün pirinçleri depolara döktüreceğim." dedi. İlköğretimli Başbakan "Biz iktidar da olsak muhalefette olsak kardeşiz. Ben ülkemizin böyle bir sorunu olduğunu düşünmüyorum. sorun olsada biz kendi aramızda çözeriz" şeklinde konuştu. Muhabirlerin peş peşe gelen sorularına kaçamak yanıtlar veren minik Başbakan, "erken seçim olacak mı şeklindeki" soruya "Erken seçim sorusunu isterseniz makamın gerçek sahibine soralım" diyerek yanıt verdi. Bu çıkış başbakan Erdoğan ve salonda bulunan muhabirleri bir kez daha kahkahaya boğdu. Minik Başbakan daha sonra, "Yapılacak seçimle devlet büyüklerimizin bir an önce seçilmesi bizi de mutlu edecektir. Erkenden olup bitsin." diyerek bir günlük de olsa erken seçime onay verdi. :-X :-X HABER 7
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() %55 % 55 % 55 %55 %55 %55 akparti
%0 %0 %0 CaHalPe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Küçük Başbakan öldürdü beni gülmekten bugün.Maşallah hem çok tatlı hem de çok politik :D :D |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bu çocuklara özel eğitim veriyolarmış bugünler için... beyinlerine acıdım ha.. ben kafayı yiyorum şu yaşımda
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Erken seçim olsa bile %47'yi aşmak zor.
Olaylar baya oy kaybettirdi.Bir de bizim halkımız biraz salaktır,bazen açar dinlerim sky türk adlı fitne fesat kanalını. Ne kadarı doğru söylüyor bilmem ama önceden ak partiye oy verdiğini söyleyip ardından 'kömürdağıtı bilmem ne yaptı oy vermem pişmanım' diyen beyni sulanmışlar var.Ardından birisi arar 'insanlar açlıktan kırılıyor nerde bu devlet' vs. vs. ötüp duruyor.Ne büyük çelişki,birisi şikayet edert dağıtılalardan ve 'oy için' olduğunu söyler,bir diğeri 'devlet kafire el uzatmıyor' der.Sabır lazım bunları dinlemek için. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ya ben projemi bir tamamlasaydımda ondan sonra seçim yapılsaydı yaa
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı: