![]() |
#1 |
![]() Başbakan Murat Menteş mi okuyor?
Başbakanın yazarlara yaptığı konuşmada Menteş'i zikretmesi yazarın genç okuyucularının hoşuna gitti. ![]() Recep Tayyip Erdoğan açılım sürecine destek amaçlı olarak bugün edebiyatçılarla bir araya geldi. Yaptığı konuşmada, Cahit Zarifoğlu’ndan, Hakan Albayrak’tan bahsetti. Fakat öyle bir söz söyledi ki, acaba başbakanımız da mı sıkı bir Murat Menteş okuru diye kendimize sormadan edemedik. İfade aynen şöyle: “Sayın Murat Menteş gibi "Korkma Ben Varım" diyoruz.” Hakan Albayrak’ı unutmuyorum diyen Recep Tayyip Erdoğan’ın bu sözü çok konuşulacağa benziyor. Ayrıca toplantıda dikkat çeken bazı katılımcılar şunlardı: Rasim Özdenören, Ahmet Turan Alkan, Fatma Karabıyık Barbarosoğlu, Sadık Yalsızuçanlar. HaberKültür.Net 17 Nisan 2010
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() simdi kendimi cahil hissettim ben murat mentesi tanimiyorum..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yahu ben de çok duydum da daha hiçbir kitabını okuyamadım. İlginç biriymiş.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bu murat mentes sen olmayasin
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() emredersin komutanim ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() " Korkma ben varım ! "
Murat Menteş'in son kitabından bir söz . Gıcırbey'in Fu' ya bir kavga esnasında söylediği anlamlı bir söz ki kitaba kapak olmuş ... Onunla tanışmak benim içinde geç oldu. Ama kısa sürede gönlümü fetheden bir yazar olan Murat Menteş takip ettiğim yazarlardan biri haline geldi ... Murat Menteş kalemi kuvvetli ve zeki bir yazar . Başbakanımız isabet buyurmuş ... Konu FERM@N tarafından (04-18-2010 Saat 17:58 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
murat menteş başbakan |