AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 03-22-2008, 14:49   #1
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Standart Başbakan öfke dağıtırken bile bu ülkeye hizmet ediyor..
Başbakan öfke dağıtırken bile bu ülkeye hizmet ediyor
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep Kadın kolları Kongresi'nde Konuşuyor. Erdoğan: "Bu başbakanın öfkesi adalet isteyene değil imtiyaz isteyenleredir" dedi.





Başbakan Tayyip Erdoğan Gaziantep'te partisinin kadın kolları toplantısında yaptığı konuşmada, "Biz varlığımızı milletten alıyoruz. Bizim taşıdığımız emanet milletin emanetidir. Bizim menfatimiz millete hizmet etmekten başka bir şey değildir. İyi dinleyin. Türkiye kazanacaksa, biz kaybetmeye hazırız. Hepimiz aynı gökkubbe altında yaşıyoruz. İktidarlar gelir ve gider. Dünya Sultan Süleyman'a kalmadı. Aslolan millettir, bayraktır, vatandır, devlettir. 22 Temmuz'da AK Partiye sağdan soldan saldırdılar. Ama ne oldu, Millet buyur yüzde 47 dedi ve yola devam dedi. Biz kavga için değil sevgi için geldik. Başbakan öfke dağıtıyor diyorlar. Başbakan öfke dağıtırken bile bu ülkeye hizmet ediyordur. Bu başbakanın öfkesi adalet isteyenlere değil, imtiyaz isteyenleredir. Çünkü 5 yıllık süre içinde biz imtiyaz dağıtmadık. Millete imtiyaz dağıtmaya çalıştık." Dedi.

BAŞBAKAN'IN KONUŞMASINDAN NOTLAR

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından notlar:

- AK Parti Milli İradeyi iktidara taşımaktan öte muradı olmayan partidir.

- Bizim varlık sebebimiz Türkiye'ye, insanımıza hizmet etmektir.

-Altını çiziyorum. Eğer Türkiye kazanacaksa biz kaybetmeye hazırız.

- İktidarlar gelir gider. Bu dünya Sultan Sülayman'a kaldı mı? kalmadı.

- Öyle insanlar gelip geçmiştir ki isimleri anılmaz, öyle insanlar gelmiştir ki isimleri hala hatıralarımızdadır. AK Parti o anılanlardan olma gayreti içindedir.

- AK Partiye sağdan soldan nasıl saldırıldığını biliyorsunuz. Ama ne oldu milletimizin aklı selimi Türkiye'mizi siz başarıyla taşıdınız bu yıl size yüzde 47 dedi tekrar yola devam.

- Demokrasilerde bizim talebimiz. Ellerin kırılması olmaz. Bizim talebimiz şifa dağıtmak olur. Çünkü biz şifa için varız. Kavga için gelmedik. Sevgi için geldik. Bizim farkımız bu. Bizi anlamak istemeyenler olabilir. Diyorlarki Başbakan öfke dağıtıyor diyor. Başbakanın o öfke dağıttığı anda bile bu ülkeye hizmet vardır.

- Bizim öfkemiz bizden adalet isteyenlere değil, imtiyaz isteyenleredir. 5 yılda imtiyaz dağıtmadık. İmtiyazın millete ait olduğunu bildik ve millete imtiyaz dağıtıyoruz. Milletimizden esirgeneni milletimize veriyoruz.

- 79 senede Türkiye'nin milli gelirini 189 milyar dolara çıkaranlar 5 sene de bunun üzerine 308 milyar dolar ekleyen AK Parti iktidarına ne yüzle sataşıyorlar. İhracatı 36 milyarı 5 senede 71 milyar dolar ilave eden AK Parti iktidarını hangi dille eleştiriyorlar. Bitmedi Merkez Bankasının kasasında 26.5 milyar dolar vardı şimdi 72 milyar dolar var. Birileri boşalttı biz dolduruyoruz. Yanlışımız burada mı

- Eksiklerimiz yok mudur? var. Ama bardağın şöyle bir boş bir de dolu tarafına bakın. Bardak doluyor. Bardakta boş yer çok az kaldı. İnşallah o da dolacak.

- Bu yolda ilk günkü aşk ve şevkle yürümeye devam edeceğiz. Çünkü Bu bir ülke davasıdır. Bir memleket davasıdır.

- Meşru zeminde her türlü engeli aşmak için çalışacağız. Adı gibi ak pak bir yolun yolcusuyuz. Başımızı yastığa koyduğumuzda bu millet davasına en küçük gölge düşürmeden hizmet etmenin endişesini taşıyoruz. Kulağımızı milletin sesinden ayrılmadan. Durmak yok yola devam.

-
22 Mart 2008, Cumartesi
ZAMAN

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi