03-01-2009, 20:40 | #1 |
Başbakan penaltı kaçırdı!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, miting sonrası Atatürk Spor Kompleksi'nin açılışını yaparak, kullandığı iki penaltıdan birini gole çevirdi VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN... Bugün öğle saatlerinde 'ana' uçağı ile Kayseri'ye gelen Başbakan Erdoğan, halka hitap ettikten sonra raylı sistem aracıyla Atatürk Spor Kompleksi'ne geçti. Burada kompleksin açılışını yapan Başbakan Erdoğan, bir hayırsever tarafından yaptırılacak ilköğretim okulunun protokol imza törenine de katıldı. Bu hayırseverle İstanbul'da önceleri tanıştığını ifade eden Başbakan Erdoğan, "Eğitime yaptığı katkıdan dolayı hayırsever işadamımıza teşekkür ediyorum ve uzun ömürler diliyorum" dedi. Daha sonra vatandaşlarla birlikte stadyuma geçen Başbakan Erdoğan, kullandığı iki penaltı vuruşundan birini filelerle buluşturdu. Başbakan Erdoğan'ın diktiği topu Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki gole çeviremezken, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün oğlu Ahmet Gül ve eski Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın da kullandığı penaltı vuruşunu Erciyesspor'un altyapısında çalışan kaleci kurtardı. Başbakan Erdoğan, filelerle buluşturduğu topu imzalayarak Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Uğur Yurt'a teslim etti. Başbakan Erdoğan, daha sonra eşi Emine Erdoğan ile birlikte Erkilet Havaalanı'nda 'ana' uçağı ile Gaziantep'e hareket etti.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-01-2009, 20:44 | #2 |
Futbolu bırakalı çok olmuş ondandır unutmuştur vurmayı
|
|
03-01-2009, 20:44 | #3 |
Büyüksün Başbakanım .
|
|
03-01-2009, 20:48 | #4 |
Ora senin bura benim demeden miting miting koşturmaktan yorgun düşmüş vucut belliki..Vuruşlar çok pasifti,herşeye rağmen etkili vuruşlar bekliyordum başbakanımdan,ama olsun varlığı yeter..
|
|
03-01-2009, 23:09 | #5 |
Penaltıyı kaçırsa da başbakanım on parmağında on marifet ;) Onu yapamayanlarda var (örn: deniz baykal ve diğerleri)
|
|
03-01-2009, 23:51 | #6 |
Başbakan bu diğer partilerin liderleriyle mac yapsın onların hepsi bir başbakan tek Hepsini Çalımlayıp Öyle Atar Golü Bunlara.
Not: 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Golü Atacağız Hep Beraber.. |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
başbakan, kaçırdu, penaltı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|