07-13-2008, 13:03 | #1 |
Başbakan sevgisi bakın ne yaptırdı?
İnfaz koruma memuru 3 çocuğuna Recep, Tayyip, Erdoğan adlarını verdi.
KIRKLARELİ E Tipi Kapalı Cezaevi'nde İnfaz Koruma memuru olarak görev yapan Cemalettin Demir, hayranı olduğu Başbakan'a sevgisini çocuklarının adlarına yansıttı. Cemalettin Demir 3 çocuğuna Recep, Tayyip ve Erdoğan adlarını verdi. Eşi 34 yaşındaki Nurten Demir ile 10 yıl önce evlendiğini belirten 38 yaşındaki Cemalettin Demir, "Eşim de ben de Bşbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışmalarını takdir ediyoruz ve kişiliğini çok beğeniyoruz. Bu nedenle şimdi 9 yaşında olan oğluma Tayyip, 3 yaşında oğluma Erdoğan, yeni doğan oğluma da Recep adlarını verdik. Böylece Başbakanımızın adlarını tamamlamış olduk" dedi. Nurten Demir de "Başbakanımızı bütün aile olarak çok seviyoruz ve ona saygı duyuyoruz. Bu nedenle çocuklarımıza onun adını vermekten mutluluk duyduk" diyei konuştu. 13.Temmuz.2008 08:16:50
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-13-2008, 13:06 | #2 |
:D :D :D
ayy çok güzel bir tane de kızları olsun o da emine olsun :D dur ya ben de düşüneyim...abdullah falan olsun ;) |
|
07-13-2008, 14:16 | #3 |
:D :-* Çok yerinde bir karar ..
|
|
07-13-2008, 14:18 | #4 |
Gerçekten güzel isimler olmuş... :-* :-*
|
|
07-13-2008, 14:20 | #5 |
Sevgiye bak be helal olsun valla abimize...
Yenge de karşı çıkmamış :-X |
|
07-13-2008, 14:24 | #6 |
yenge de tayyip baba hayranı demek ki niye karşı çıksın,isimler ortak kararla belirlenir ki
ayrıca çocuklar da pek bir masum geleceğin ak gençleri :-* |
|
07-13-2008, 14:49 | #7 |
İsim sevgisi heleki özellikle bizim ülkemiz insanlarının sevdikleri kişilerin isimlerini çocuklarına vermesi bilinen bir şeydir.Nasılki bir dönem Metin Oktayın ismi Metin ve Oktay olarak çocuk isimleri arasında patlama yapması ,yada Deniz Gezmiş'in ,Gezmişinin bir kenara bırakılarak ,Deniz olarak çocuklarına konulması gibi.Şimdilerde ise ayni durumu bir kaç ay önce ,en az 3 çocuk yapın diye mesaj veren(bu çocuk yapma olayını bende destekliyorum) başbakanımızın isminde de yaşıyoruz.Hem tavsiyeye uygun 3 tane nur topu gibi çocuk ,hemde isim onaylı.Allah ömürlerini uzun etsin.Yanlız bir an kendi kendime ,ya sayın başbakanımızın Brezilyalılar gibi 5-6 tane ismi olsaydı, kendi sevenlerini vede oy potansiyelini hesaba vurduğumuzda bu konularda baya iddalı olan biz Türk Milletinin nüfusu her halde Dünyada baya ses getirecek patlamalara neden olurdu diye biraz endişe içersinde düşünmedim de değil hani.
|
|
07-13-2008, 14:51 | #8 |
Masallah cocuklarda cin gibi.. gör baykal gör yeni tayyibler geliyor isin yas anlayacagin
|
|
07-13-2008, 14:52 | #9 | |
Alıntı:
|
||
07-13-2008, 14:53 | #10 |
vay be! diyesim geldi birden..
|
|