AK Gençliğin Buluşma Noktası
Darbeler ve Darbe Girişimleri Darbeler ve darbe girişimleri hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-05-2016, 12:13   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Başbakan Yıldırım: Akıncı Üssü ve Tank-Helikopter Çıkarılan Kışlalar Kapatılacak
Akıncı Üssü, tank çıkarılan, helikopter kaldırılan kışlalar kapatılacak

15 Temmuz darbe girişimi sırasında 9 şehid veren Ankara’nın Kazan ilçesinde halka hitap eden Başbakan Binali Yıldırım'dan önemli açıklamalar.

Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında 9 şehid veren Ankara’nın Kazan ilçesinde halka hitap etti. Akıncı Üssü'nün, tank çıkarılan ve helikopter kaldırılan kışlaların kapatılacağını kaydeden Yıldırım'ın konuşmasından satırbaşları:

Şehidler kalbimizde. Kazan'ın 9 evladı hepimizin kalbindedir. Onlar ölmedi, onlar yaşıyor. Ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıran birer yıldızdır. O gün hainler harekete geçtiğinde bir gür ses yükseldi. O ses başkomutanın sesiydi. O ses Recep Tayyip Erdoğan'ın sesiydi. Sizlere cumhurbaşkanının selamını getirdim. Sizlerle gurur duyuyoruz.

15 Temmuz darbe girişimini önleyen kahraman Kazan halkı da kahramanlığının karşılığını aldı. Lokman kardeşimiz, belediye başkanımız ve sizler tek yürek oldunuz. Darbecilerin önünde dimdik durdunuz. Şimdi buradan Kazan meydanından herkese ilan ediyorum: Hainlerin yuvalandığı Akıncı Üssü kapatılacaktır. Şehidlerin anısının yaşatılacağı yer hâline getirilecektir.

Amerika'daki teröristbaşını Türkiye'ye getireceğiz. Asla ve asla bu milletin birliğini bozamazlar.

15 Temmuz, Türkiye'nin ikinci büyük kurtuluş mücadelesinin adıdır. Her yıl Demokrasi Şehitleri Günü olarak kutlayacağız.

Siz 79 milyon vatan evladı yurdun her köşesinde kahramanlık destanı yazdınız. Tarihe isimlerinizi altın harflerle yazdınız. Allah sizlerden razı olsun. Millî iradeye karşı büyük kalkışmayı bir olarak, beraber olarak boşa çıkardınız. O gece Türk Milleti'ni, demokrasisini hedef alan hainlere hak ettiği cevap verilmiştir. Kim olursa olsun bu milleti bölmeye çalışanlar ölümden ölüm beğensinler.

Ankara ve İstanbul'da tankların çıkarıldığı, helikopterlerin kaldırıldığı bütün kışlaları kapatıyoruz. Tankları yürütenler orada tankları bulamayacaklar. İnsanların piknik yaptığı alanlar olacak. Ne işi var tankların Ankara'nın, İstanbul'un içinde. Düşman Ankara'da değil, İstanbul'da değil. Her şey daha güzel olacak. Sizler 79 milyon bir oldunuz, beraber oldunuz, birlikte Türkiye oldunuz.

15 Temmuz her türlü partinin, sivil toplumun kenetlendiği gündür. Nasıl dostluklarımızı dışarıda artırıyoruz, içeride de dostluklarımızı artırıyoruz. Hainlere gereken dersi Kazan'da verdik. Bugünden sonra ülke olarak, millet olarak daha da güçlü olacağız.

"ÜÇ BEŞ TANE SOYSUZ..."

Başbakan Binali Yıldırım daha sonra gazetecilere yaptığı kısa açıklamada, "Orayı kapatacağız, diğerleriyle ilgili bir şey söylemedim. Şehrin içinde tankların, zırhlı araçların bulunduğu yerleri farklı yere taşıyacağız. Hasdal, Güvercinlik, Maltepe var... Genelkurmay'ı yeniden yapılandırma ihtiyacı var. Üç beş tane soysuz, peygamber ocağını tartışılır hâle getiriyor. Buna izin vermeyeceğiz" dedi.


Habertürk 29.07.2016

 


Konu Cihannur tarafından (08-05-2016 Saat 16:07 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
15 temmuz, 15 temmuz 2016, akıncı üssü, askerî darbe girişimi, başbakan binali yıldırım, cuntacılar, darbeciler, darbeye teşebbüs, düşman askerleri, helikopter kaldırılan, kapatılacak, tank çıkarılan, teröristler, tüm kışlalar, vatan hainleri, vatansız düşman askerleri, vatansızlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta