AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 07-19-2011, 05:27   #1
Kullanıcı Adı
AdaletinKılıcı
Standart Başbakan'a Saygısızlık
Arkadaşlar, aylardır beni çok rahatsız eden bir konuyu paylaşarak istişare yapmamızı rica ediyorum:

Olay bence küstahlıktır, terbiyesizliktir ama ben mümkün olduğunca karşılık vermiyorum çünkü o zaman o hareketleri yapanları sevindirme ihtimalim oluyor.

Bir gazetede her fırsatta köse yazarından haber yazarına kadar Başbakanımız'a sadece 'Tayyip' diye hitap ediliyor. Muhtemelen başka gazeteler de vardır. Benim bahsettiğim Sözcü isimli gazete. (Gerekmesi halinde çok sayıda bağlantı ile ispatlayabilirim ama kalabalık eder bence.)

Tabii ki sever veya sevmez, kimse kimseyi zorlayamaz ama devletin ciddiyeti için seçilmiş herkese görev süresi boyunca herkesin hürmet etmesi gerekir diye düşünüyorum ama maalesef o tavrı bazılarında göremiyorum.

Ayrıca 'Tayyip' çok güzel anlamı olan bir isimdir ve kullanılması da iltifat olur ama onlar farklı niyetle, saygısızca kullanıyorlar. (Tahir efendi - Köpek olayı vardır. Ona çok benzetiyorum. ilgilenirseniz, paylaşabilirim onu da.)

Sizce organize şekilde medeni bir tepki verelim mi?

İt ürür, kervan yürür derler ama kervanın daha sakin bir ortamda yürümesi tercih edilmez mi?

Not: Söz konusu kişilere 'it' ithamı yapılmamıştır, sadece güzel dilimizin güzel bir örneklendirmesi söz konusudur...

:-)

Konu Ak_Kelebek tarafından (07-22-2011 Saat 13:00 ) değiştirilmiştir..
AdaletinKılıcı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-19-2011, 05:28   #2
Kullanıcı Adı
unnamed
soyledigin gazeteyi muhattap almaya gerek bile yok...
gazete demek bile yanlis...
pacavra....
Alt 07-19-2011, 05:35   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
http://www.akpartiforum.com/sozcu-iy....html?t=151432

Beni de dellendirdiler en sonunda.
Alt 07-19-2011, 05:36   #4
Kullanıcı Adı
AdaletinKılıcı
Galiba bazen sevgim, sabrımı geçiyor ve sinirleniyorum.

Evet muhatap almaya gerek olmayan birkaç onbin mertebesinde satan kağıtlar ama yine de bilemiyorum...

Recep Tayyip Erdoğan'ın despot olduğunu iddia edenler, zamanında ona türlü türlü problemler çıkartanlar; O'nun yönetiminde senelerdir tam bir özgürlük içindeler.

Kıymet bilmek lazım. Adil olmak lazım. Hakkını vermek lazım insanın.

Bir de asıl konu şu bence: İnsan olarak mutlaka hataları vardır ama imaj olarak Recep Tayyip Erdoğan, İslam ile bütünleşmiştir ve O'na saldıranların çok önemli bir kısmı O'nun şahsı üzerinden İslam düşmanlıklarını kusmaktadırlar...
Alt 07-19-2011, 13:33   #5
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
tuvalet kağıdı olarak bile kullanmam sözcüyü ben...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-19-2011, 13:48   #6
Kullanıcı Adı
Blur
Sözcü dediğin gazetede sarı saçlı mavi gözlü :D :D :D
Blur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-19-2011, 16:46   #7
Kullanıcı Adı
Hüdavendigâr
sözcü okuyan varmı hala yav,o gazete ile anca uçak yapılır başka bir halta yaramaz.
Hüdavendigâr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-20-2011, 03:28   #8
Kullanıcı Adı
AdaletinKılıcı
Onları da kucaklayalım :-)
Alt 07-22-2011, 10:50   #9
Kullanıcı Adı
Muhteşem
Birde medya baskı altında diyorlar! Peh.

Medyada sizinde söylediğiniz gibi Başbakan Erdoğan'a her türlü saygısızlık, edepsizlik ve küstahlık yapıyor ama başta başbakan olmak üzere hükümet buna ses çıkarmıyor. Bunu yaparakta büyüklük her türlü AK Parti'mizde oluyor.

Bence en iyisi ses çıkarmayıp susmak, bu gazeteyi kale almak bile hata olacaktır.
Muhteşem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-22-2011, 23:02   #10
Kullanıcı Adı
xhidayet
Komedi Gazetesi SÖZCÜ..
Leman'dan daha çok güldürüyor beni..)
xhidayet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)