![]() |
#1 |
![]() 28 Ağustos 2009 - Vakit:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Başbakan beni ne zaman arayacak merak ediyorum..
Doğru ya biz kimiz ki??!!... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() hOCAM MERAK ETME SENİDE ARAR.. BAŞBAKANIMIZ HATIRNAZ Bİ İNSANDIR HAMDOLSUN...
Vesselam |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Sahi abi banada cevap gelir mi dersin ? Vesselam |
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Dediğim gibi kardeş.. Umut ediyoruz.. Senin Resim olayında da söylemiştim. Bekle cevap gelmezsse, tekrar telefon edersin..
Benim gibi korumalardan tekme, küfür yeme de??!!... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Emine Erdoğan'dan Dilipak'a geçmiş olsun ziyareti
Başbakan Recep Tayyib Erdoğanın, Abdurrahman Dilipak'ı dün/önceki gün telefonla arayarak geçmişolsun demişti. Bugün de Emine Erdoğan, Asiye Dilipak'ı Dilipakın oğlunun evinde ziyaret ederek geçmişolsun dileklerinde bulundu. ![]() Emine Erdoğan'ın tek başına geldiği, 12.30 da gerçekleşen ziyaret 1,5 saat sürdü ve ziyarette Abdurrahman Dilipak ve kızları Fatıma Zehra Dilipak ve Ahsen Büşra Dilipak da bulundu.. Asiye Dilipak, basına haber vermeden gerçekleştirilen ziyaretle ilgili olarak, “Emine hanımla biz eski dostuz.. Çok sık görüşemesek de zor zamanlarda birbirimizin daima yanında olacak bir gönül birlikteliğimiz var. Bu nazik ziyaretinden dolayı çok memnun oldum. Biz birlikte 1980'li yıllardan, insan hakları ve inanç özgürlüğü ve siyasi mücadelede birlikte olmuştuk. O günleri beraber olduğumuz arkadaşları konuştuk. Erkaya Davası ile ilgili yaşananlardan duyduğu üzüntüyü belirtti. Davos dönüşü Hava alanında karşılaşmıştık. Siyasi mücadelenin güçlükleri, memleketi, dünya halini konuştuk..” dedi. ERDOĞAN: AİLE OLARAK MÜCADELENİZİ VE BAŞINIZA GELENLERİ BİLİYORUZ.. Emine Erdoğan da ziyaretinde, “Dilipak ailesinin mücadelesi ve yaşadıkları zorlukları biliyoruz” dedi. Erdoğan, “Bu gibi olayların kimsenin başına gelmemesi için bir hukuk mücadelesi verildiğini, ama çok büyük engellerle karşılaşıldığını” anlattı ve “bu konunun da hukuk içinde çözüleceğine inandığını” söyledi, “geçmişolsun” dileklerini iletti. Erdoğan ayrılırken de şöyle dedi: “Bazı şeyler aslında olumsuzluklar yanında bazı güzellikleri de beraberinde getiriyor. Yıllar sonra buluşmamıza vesile oldu.. Bu yaşananlar, toplumun bazı gerçekleri görmesi ve toplumsal bilincin şekillenmesi açısından da önemli olduğunu” söyledi. DİLİPAKLAR'IN EVİNDEN AYRILIRKEN ESKİ BİR ARKADAŞI İLE KARŞILAŞTI. Emine Erdoğan Dilipaklardan ayrılırken eski bir arkadaşı ile karşılaştı. Sanatçı Feraşet Kademoğlu ve eşiyle karşılaşan Emine Erdoğan bir süre Feraşet Kademoğlu ve eski bir Gazeteci olan Mahmut Kademoğlu ile ayaküst sohbet etti. HABERVAKTİM.COM/ÖZEL |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|