![]() |
#1 |
![]() Kuzey Irak’a yapılan kara harekatı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Hedefimiz sadece ve sadece PKK kamplarıdır” dedi.
![]() Dost ve müttefikleri tarafından dahi yalnız bırakılan Türkiye’nin ilk kez dünyadan bu kadar destek aldığının altını çizen Başbakan Erdoğan, “Bölgemizdeki komşularımız, Ortadoğu ülkeleri haklı mücadelesinde Türkiye’nin yanında yer almaya başlamıştır” dedi. GüN BİRLİK OLMA GüNüDüR Yürütülen etkin diplomasinin süreçteki önemine de değinen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bundan sonara da bunu sürdüreceğiz. Terörün hiçbir gerekçesi yoktur olamaz. Bu yolla bir yere varmak mümkün değildir. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün devletimize ve milletimize bağlılığımızı en üst düzeyde gösterme günüdür. Bu hassasiyet ve azami dikkatle götürülmesi gereken bir süreç. Toplumsal psikolojinin iyi yönetilmesi önemli.” ABD VE IRAKLI YETKİLİLERİ BİLGİLENDİRDİK Erdoğan, “Başta ABD ve Irak yönetimi olmak üzere dost ve müttefik ülkelerle birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Dün Irak Başbakanı Maliki’yi arayıp konu ile ilgili olarak kendilerini bilgilendirdim. Sayın Cumhurbaşkanımız da Irak Cumhurbaşkanını arayarak konu ile ilgili bilgi verdi. Gece yarısında Bush’la da konuşup gerekli bilgilendirmeyi yaptım. Silahlı Kuvvetlerimiz hedeflerine ulaştığında en kısa sürede geri dönecektir. Milletimize hayırlı olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun.” (habervaktim)
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|