![]() |
#1 |
![]() Başbakanım şeriat gelecek mi Hülya Avşar Başbakan Tayyip Erdoğan'ı konuk ettiği programında 'ilginç' sorular sordu. Hülya Avşar'ın soruları: “Şeriat gelecek mi?”, “Oğlunuz saçı açık biriyle evlenmeye kalksa bunu nasıl karşılarsınız?” “Sizden bir konuya açıklık getirmenizi istiyoruz. Gerçekten biz Amerika’ya bu kadar bağımlı mıyız?” “Kızlarınız sizinle özel konularını paylaşabiliyorlar mı?” “En çok Türkiye’nin hangi konularıyla bizzat ilgileniyorsunuz?” “Kadınların sizi yakışıklı bulması hoşunuza gidiyor mu?” “Sizden bir şiir istesem bana kızar mısınız?” Hülya Avşar Stüdyosu’nun, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı konuk ettiği program 2 bölüm halinde TürkMax ekranlarında yayınlanacak. Programın birinci bölümü 9 Haziran Pazartesi günü saat 19:30’da; ikinci bölümü ise 10 Haziran Salı günü 19:30’da ekrana gelecek.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() merak ettiği şeylere bak >
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ya havle sorulara bak zaten hülya avşardanda böyle sorular çıkar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Onun için çok önemli. Malının kırkta birini zekat verdiğinde herhalde ölürdü ;) |
||
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zihin altı tezahürlerinin, korku senaryoları bunlar olsa gerek. Endişe sarmış bir bedenin tatmini de zor olsa gerek ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Kızlarınız sizinle özel konularını paylaşabiliyorlar mı?”
saniki başbakanımız bir öcüde çocuklarıyla hiç ilgilenmiyo ;) “Kadınların sizi yakışıklı bulması hoşunuza gidiyor mu?” pleyboy larla karıştırdı galiba Başbakanım şeriat gelecek mi bukadar saçma bir soru olamaz ;) “Oğlunuz saçı açık biriyle evlenmeye kalksa bunu nasıl karşılarsınız?” 8) 8) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
gerçi geldiğimiz hali düşündükçe hüzünlenmekte gerek .bu gibi kişiler medya sayesinde gelişip soruda soruyorlarmış.yazık yazık bu kişilere > ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() benim anlamadığım başbakan neden bu kadının programına katılıyor ki neden ona prim yaptırıyor ki
başbakana yakıştıramadım açıkcası hı programın nasıl bir program olduğunu bilmiyorum ama sunucusu bu kadınsa çok iyi program olacağını sanmıyorum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bir insanın zekası sorduğu sorudan belli olurmuş.....
Hülya Avşar da zekasını göstermiş... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() yok ki göstersin :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |