![]() |
#1 |
![]() arkadaşlar şimdi haberleri izledim ve recep tayyip erdoğan 60.hükümeti kurma iznini resmen aldı.gözümüz aydın ama aklıma takılan bişey var recep tayyip erdoğan hiç rahat diil.ben yüzünden anlarım çok yorgun aklı karışık ve heran düşecek gibi.içim acıdı onu öle görünce ağladım bissürü ama elimizden hiçbişe gelmio dua etmekten başka benm bilmediim ama sizin gözünüze çarpan gördüünüz bildiiniz başka bi gelişme var mı başbakanımın canını sıkabilecek.ihtilal söylentileri olduğu sölenio ne kadar doğru bana lütfen bilgi verin
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Başbakanımıza Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz.
Türkiye'nin Başbakanı biraz kafası karışacaktır ;ama en güzel şekilde 60.hükümeti kuracaktır. Allah yardımcısı olsun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bunaltı olabılır.ve acıklarını arayan bınlerce şerefsiz var
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() şimdi aldıım bi habere göre başbakanımızın özel koruma müdürü ve eşi bi kaza geçirmişler ve durumları ağımış bu da etki olbilir die düşündüm
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() başbakanın koruması komada.Dua edin ondan olabilir... :'(
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() arkadaşlar bende sizinle aynı fikirdeyim başbakanımız gerçekten çok yotrgun ve düşünceliydi...
kolay değil arkadaşlar bu ülke bir seçim atlattı ve başbakanıumız bu seçim sürecinde gerçekten çok yoruldu... Seçim bitti ama işler bitti mi tabii ki hayır... şimdi kafasında binbir türlü tilki dolanıyor kabine oluşturması, Cumhurbaşkanı seçmesi, meclis başkanı seçmesi gerekiyor ve bu işi yaparken de şahısları kırmadan, kişileri kaybetmeden yapması gerekiyor düşünsenize elinizde 24 tane koltuk var ve 341 tane adam var siz olsanız düşünceli olmaz mısınız? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() düşünüyorumda bence başbakan bu kadar düşünceli gözükmüyo olsaydı bence sorun var demekti....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ülkenin geleceğini düşünüyordur... mutlaka düşünür sonra uygular...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bütün gün çok çalışıo hiç durmadan ordan oraya koşuşturuo onn için çok yorgun
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|