Kocaeli Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı Ve Kocaeli'nin Kültürü ve Özellikleri. |
Anketimiz: İZMİT MİTİNGİNE KATILACAKMISINIZ | |||
EVET KATILACAM |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 62.50% |
KATILMAK İSTERDİM.UZAK |
2 | 25.00% |
KATILABİLİRİM |
0 | 0% |
KATILMIYORUM |
1 | 12.50% |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 8. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() 08 ŞUBAT SAAT 13,30 DA
BAŞBAKANIMIZIN KATILACAGI SEÇİM STARTI MİTİNGİNE TUM AK GENÇLERİ BEKLERİZ......
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bilgi için teşekkürler. Kocaeli mitingi ile ilgili görüntüleri de mutlaka bekliyoruz. Başbakanımızı coşkuyla karşılayacağınızdan şüphe duymuyoruz
![]() Kadim Sevgiler.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() katılmıyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Katılacaz mı ne demek onun rüyasıyla yatıp kalkıyoruz.
Gölcük Ak Parti gençlik kolları olarak erken saatlerde yerimizi alıcağız inşallah... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bende arkadaslarımla beraber 13:00 da anıtparkta olacagım. Başiskeleden Selamlar..
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() kolay gelsin kardesim...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Başbakanımızı en iyi şekilde karşılayacağız. Sabahın erken saatlerinde darıcadan gelicez ve meydanı çoşturacağız :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() arkadaslar öncelikle cabalarımızın bosa gitmemesini temenni ediyorum. secim takvimi acıklandı mı? ankara ya ne zaman geliyormus?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Gölcük Gençlik Kolları Ak Elçiler olarak erken saatte miting alanında olduk..yağmurlu bi hava vardı ama başbakanın diyişiyle çileli başladı güzel bitti..aynı Akpartimizin yolculuğu gibi ..Krizden bi devlet alıp dünyanın sayılı devletlerinden olmaya yürüyüşümüz gibi..Başarıyoruz Başaracagız..Dünya Lideri Başbakanımız ve Genel Başkanımız R.T.Erdoğan ile çalışmaya ve gelişmeye devam arkadaşlar...
YANINDAYIZ HER ZAMAN..RECEP TAYYİB ERDOGAN |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti miting, kocaeli, kocaeli mitingi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|