![]() |
#1 |
![]() Diyarbakır'da, terör örgütü PKK'nın bildiri dağıtması sonucu Başbakan Erdoğan'ın gelişinin protesto edilmesi amacıyla bu sabah birçok semtte kepenkler açılmadı.
Diyarbakır'ın merkez Bağlar ve Sur ilçelerinde kepenklerin yüzde 90'ı açılmazken, yine merkez Yenişehir İlçesi'nde esnafın bir bölümü kapalı kaldı. Başbakan Erdoğan'ın gelişi nedeniyle polis kent merkezinde geniş önlem alırken, bazı caddelerde bulunan çöp konteynırlerı polis tarafından kaldırıldı. Polis, Başbakan Erdoğan'ın Diyarbakır Havaalanı'ndan üniversiteye geçerken kullanacağı güzergah üzerinde sürekli devriye geziyor. Kepenklerini açmayan esnaf işyerlerinin çevrelerinde dolaşmayı tercih etti. Kaynak: Milliyet
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Doğan medyasında haberin bu şekilde yer alması dikkatimi çekti. Eğer haber doğruysa pkk'nın esnafa olan baskısı oldukça düşündürücü.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() PKK değilde Dtp belediye aracılığı ile şehirdeki esnafa bir baskı yapıyormuş...
Ruhsatı iptal ederim açarsan diye... bizzat bir arkadaşım şahit olmuş böyle bir olaya... Orada Osman Baydemir denen şahsiyet Belediyenin verdiği yetkiler ile esnafa zorbalık yapıyor.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Allah Allah. Adamların cesaretine bak ya. Söyleyecek söz bulamıyorum. Allah oradaki insanlarımızın yardımcısı olsun. Devletimiz de vatandaşı bu zorbalardan kurtarsın. Böyle şey mi olur? Resmen şehir eşkiyalığı bu. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() diyarbakırda yüksek lisans okuyorum. olaylar nedeniyle gidemedim. üniversiteyi de karıştırdılar. geçen hafta yüzü maskeli şerefsizler tüm öğrencileri sınıflarından dışarı çıkarıp ders işlettirmedi. hocaları derslere girmemeleri konusunda uyarıyorlar.
keşke sadece diyarbakırla sınırlı kalsa. az önce çarşıdan geldim her yer kapalı. tek bir tane dükan açık değil. sadece özel hastaneler ve eczanelerin açık kalmasına izin verilmiş Batman'da. bu arada kepenk kapatan esnafa kızmayın. başka çareleri yok. bu pkk şerefsizleri öyle vicdansız ki affetmiyorlar. herkes korkudan kapatıyor. yoksa millet neden dükanını açıp iş yapmak istemesin ki hele hele pazartesi gününde. terörist bildiri dağıtıyor dükan açanı yakarız diyor. nerden geldikleri belli değil. teröristten sonra polis geliyor dükanını kapatanlar hakkında yasal işlem başlatırız diyor. bölge halkı iki arada bi derde kalıyor. dükanını kapatmazsa terörist öldürecek, dükanı kapatsa polis en fazla ceza kesecek. bu yüzden millet kapatmayı tercih ediyor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Esnafın zerre kada suçu yok. Suçu olmadığı gibi zararı var. Bu hususta devletimizin birşeyler yapması gerekiyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Asıl çözüm....
Ne kadar anti-demokratik olsada Diyarbakıra atanmış bir Belediye Başkanlığı yada Valilik ile Belediyenin tek bir noktadan yönetilmesi olabilir.. En azından böyle Şehir Eşkiyalarına prim verilmemiş olur... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|