AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 11-13-2009, 15:46   #1
Kullanıcı Adı
DadaşAkp
Standart Başbakanımıza yapılan çirkin yorumları şiddetle kınıyorum
http://www.turkcelil.com/2009/10/tay...idam-edilmeli/

TAYYİP ERDOĞAN İDAM EDİLMELİ

Yazının Toplam Okunma Sayısı 70

Bugün 1 kez okunmuş

Son Okunma Tarihi 13 November 2009

Cumhur Eray
Biri çıkıp, iki artı iki beş eder derse inanın, ama AKP Başbakanının hiçbir sözüne inanmayın. Öyle bir başbakan ki bu zat, yalnız yalancı değil, gurur, haysiyet ve onuru da yok. Hatta gurur, haysiyet ve onur nedir bunları da bilmez. Bilseydi, Türk milletinin onurunu, dünya ülkelerinin nezdinde sıfırlatmazdı.
Bir kez olsun “Ne mutlu Türküm Diyene” sözünü bilinçli olarak ağzına almayan, ama “ben koskoca başbakanım” diyebilen kişi.
*
Siyahla beyaz farkını bilen bütün vatandaşlara ve yobazların inandığı kahinlere soruyorum: hiçbir gün aklınızın ucundan geçti mi ki, bir gün hasta bir başbakan ve Cumhurbaşkanı gelecek “Ne Mutlu Türküm” sözünden nefret edecek ve mahyalardan bile indirerek; bunu gündemi değiştirmek için çelik çomak olarak kullanacak?
Ulusalcıyız diye bizi aldatan yalancı, sahtekar, çıkarcı gazete ve televizyonlar da, her çelik çomakta olduğu gibi, bu oyunu da oynuyor. Bu gün, Telat Paşa Komitesi İsviçre’de, Türkiye için büyük fedakarlıklar yaparak çıkartma yapıyor.
*
Ulusal Kanal’dan başka, bizi ulusalcıyız diye aldatanlardan bir teki bile bundan bahsetmiyor.
Gel bunların samimiyetine inan; Gel bunlarla kurtuluş savaşına çık.
Nerede birlik, beraberlik, nerede dayanışma?
Yazıklar olsun, bin defa yazıklar olsun. Utanın utanın…
Alman mahkemelerince hırsızlığı dolandırıcılı ispatlanmış Erdoğan’ın onursuzluğuna, hainliklerine gelince; bunu, Türk Askerinin başına ABD çuval geçirdiği zaman da gösterdi ve “Nota vermek, müzik notası vermek değildir” dedi.
Yüce meclisten sınır ötesi operasyona evet dendi, bu BOP Eşbaşkanı tezkereyi uygulamayıp önce Bush’dan icazet istedi.
*
Böylece PKK’ya zaman kazandırıp kaçmalarını sağladı. Suudi Arabistan kralı Türkiye’ye geldi, onun ayağına kardeşi Gül ile gidip diz çöktü. Davos’a gitti One Münit dedi. Hemen arkasından, “ben ettim siz etmeyin, Güneydoğu’daki mayınlı araziyi size vereyim beni affedin” dedi. Sanki bu araziler babasının malı.
Yahu senin Türkiye’de alnının teriyle, namusunla sahip olduğun bir çakıl taşın bile yok.
Varsa söyle, göster..
*
Senin, tükürdüğünü yalamaktan, insanları aldatmaktan, yalan söylemekten, takiye yapmaktan, iftira atmaktan, hakaret etmekten, şantaj yapmaktan, gündem değiştirmekten, PKK’ya yardım etmekten, insanlara zulm etmekten, insanların dini duygularını kötüye kullanmaktan, hırsızlıktan, sahte evrak tanzim etmekten, kalpazanlık yapmaktan, düşmanlarla işbirliği yapmaktan, ırkçılık yapmaktan, her gün yeni bir sivil darbe yapmaktan, açılım açılım deyip karını kapatmaktan başka hiçbir, altını çizerek söylüyorum hiçbir meziyetin, hiçbir iyi tarafın, hiçbir insanlık tarafın yok…
*
Anımsarsanız, bu hasta adamdan ve kardeşi Gül’den kurtulmanın tek çaresinin, bunları idam etmekten geçtiğini, 9.10.2008’de, yani bir yıl önce “ŞÜPHELERİM GERÇEKMİŞ, ERDOĞAN İLLEGAL ÇETE KURMUŞ” başlıklı yazımda dile getirmiştim. Hatta, Gülhane Parkı’nın önündeki asırlık çınar ağacında asılmalılar diyerek yer de göstermiştim. Geçen gün (6 Ekim 2009 günü akşam), Sayın Abdüllatif Şener ulusalcı televizyona çıkıp, Tayyip Erdoğan’ın idam edilmesinin kaçınılmaz olduğunu söyledi.
Ben ülkemin bekası için, ölümü göze alarak bu mahlukun idamını isteyebilirim..
Ama, ayni zihniyetin çekirdeğinden gelen Sayın Şener’in milyonlarca insanın izlediği bir ekrandan, Erdoğan’ın idam edilmesini istemesi, kafama bazı soruları getirdi.
*
Birincisi, Şener benim gibi sıradan bir vatandaş değil, daha makul, daha itinalı konuşur ve ölümü göze alamaz.
İkincisi, Şener’in elinde Erdoğan’ı mahvedecek o kadar büyük bir koz olmalı ki korkmadan onun idamını isteyebilsin.
Üçüncüsü ise benim kötümserliğimde yatıyor. Ben 8 yıllık AKP iktidarında, yaşayıp gördüklerimle onlarla ilgili olay ve söylemlerde iyimser düşünemiyorum. Bu cümleden olarak, Sayın Şener başından beri bir alternatif olarak kullanılıyor. AKP’nin, daha doğrusu Erdoğan’ın başına istemedikleri bir olay meydana gelirse A. Şener devreye girecek.
*
Bugünlerde A. Şener danışıklı dövüş rolünü oynuyor. Onun içindir ki bir de parti kurdu. Bir ilkokul çocuğunun karşı görüşüne bile tahammül edemeyen, nerede ise çocuğu boğazlayacak olan Erdoğan, nasıl olur da Şener’in kurduğu partiye ses çıkarmaz.
Bu bir danışıklı dövüşten başka bir şey olamaz..
Eğer Sayın Abdüllatif Şener samimi ise, kurduğu parti programına bunu yazılı olarak halka ilan etsin.
Sayın Osman Pamukoğlu, idam cezasını tekrar getireceklerini yazılı ve sözlü ilan etti.
Şener de Erdoğan’ı idam ettireceğini parti tüzüğüne koysun, yazlı ve sözlü olarak ilan etsin.
*
O zaman inandırıcı olur… Yazımı şöyle bitiriyorum: 72 milyon Türk vatandaşına her gün ölümcül işkenceler yapan, yürütmeyi yabancı ülkelere terk eden, ABD uşakları, başta Erdoğan ve Gül olmak üzere vatan hainlerinin idam edilmesini istiyorum, isteyeceğim; Bu vatan hainlerinin idam edilmesini istemek suçsa, beni de alın içeri.

DadaşAkp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-13-2009, 17:25   #2
Kullanıcı Adı
sudaduran
konuyu protesto bölümünde açsaydın daha iyi olurdu
sudaduran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)