01-13-2009, 15:16 | #1 |
BAŞBAKANIMIZDAN;BOP'ÇULARA CEVAP..!
Büyük Orta Doğu Projesi'nin (BOP) amaçlarının ve bu amaçların içinde Türkiye'nin üstlendiği görevin belli olduğunu söyledi.
Başbakan Erdoğan, BOP'un, Ortadoğu barışına yönelik kurulduğunu, bunun yanında bölgenin ekonomik kalkınmasına, özgürlüğüne, kadın haklarına yönelik kurulmuş, eğitim özgürlüğünü daha ileri safhalara taşımak için atılmış bir adım olduğunu vurguladı. Burada Türkiye'ye de görev verildiğini, bu görevi üstlendiklerini kaydeden Erdoğan, şöyle konuştu: ''(Bu, aslında şu anda zaten doğmadan ölen bir proje durumuna düştü.) Bunu kalkıp ikide bir, gerek ana muhalefeti gerek yavru muhalefeti, bu şekilde kullanıyor. Bunun bizi bağlayıcı yanı yok. Bu konuyla ilgili olarak bizi bağlayan, Tayyip Erdoğan'ın attığı bir imza yoktur. Bu sadece insani olarak bizim üstlendiğimiz görevdir. Kusura bakmasınlar, ne ana muhalefet ne yavru muhalefet ne yanındakiler, bizim şu anda Ortadoğu'da duyduğumuz hassasiyeti, bugüne kadar duymadıkları gibi bundan sonra da duyamazlar. Balkanlarda duyduğumuz hassasiyeti bugüne kadar duymamışlardır, bundan sonra da duyamazlar ama biz duyarız. Türk cumhuriyetleri için bizim duyduğumuz hassasiyeti onlar hiç bir zaman duymamışlardır, lafını yapmışlardır. Biz ise icraatını yapmışızdır. Onlar ise hiç bir zaman bunu yapmamışlardır, yapamazlar''
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-13-2009, 15:32 | #2 |
|
|
01-13-2009, 16:03 | #3 |
BU KADAR HASSASİYETE HALA HASSAS DAVRANMIYORLAR DİYORLARSAA SÖYLENECEK SÖZ KALMAMIŞTIR.ACABA BAYKAL BEY NE KADAR HASSAS OLURDU?BELKİDE ŞUAN DUYARLI GÖRÜNÜYOR AMA İKTİDARDA O OLASYDI EMİNİM İSRAİLE DESTEK BİLE VERİRDİ...
|
|
01-20-2009, 13:54 | #4 | |
Alıntı:
|
||
01-20-2009, 17:06 | #5 |
Ya ne ibretlik bir durum elbette Tarihe ibretlik olarak yansiyacaktir
Chp li nin Tbmm de verdigi gensoru da Basbakan Bop es Baskanimidir degilmidir sorusuna degildir cevabi verilmisti simdi ise Basbakan Bop dünya barisi icin kurulmustur derken bir de isin isinden cikmak isin Bop dogmadan ölmüstür demektedir örnegin Tbmm de Israil Dostluk gurubunu istifa ettiler gibi savunmasi gibi tabi bunlar arsivimde ibretlik aciklamalar diye yer alacaktir |
|
01-20-2009, 17:20 | #6 |
;) hangi harekati akilli cikti
anapolis Toplantilari mi Bop es Baskanligi mi Irak savasinda verdigi destekler mi o zamanlarda sasmaliyordu o dönemin bakani bu kadar para alacagiz Türkiyeni cikarlarini düsünmeliyiz diye ne getridi bu ve bunun gibi isbirlikci politikaniz? Basbakan Israil beni yarim saat bekletti diyor irade si olmayan ürkek ve geri adim Politikasiyla Hareket eden ne bekliyordu ki? akilli politika izliyoruz diyorsunuz da neresi akilli bana bir örnek verin neyde basari elde ettiniz her geri adim attiginizda ya reel politik ,ve akilli hareket etmeliyiz diyorsunuz da halen yerinizde sayiyorsunuz |
|
01-20-2009, 17:23 | #7 |
Siz sabahlara kadar AK deyip durun,bazılarının Dünya umurlarında olmadığı için KARA deyip durur..!Bu yüzden değerli kardeşlerim yormasın kendilerini.Boşta bırakmayalım ama nezaket içinde yazmaya devam..!
|
|
01-20-2009, 17:38 | #8 |
elbette niyetleri ve özü en iyi Allah bilir, kimsenin buna lafı olamaz.belki de sayın başbakanın niyeti bop la beraber islam alemine zarar verme ihtimali yüksek şeyleri bertaraf etmektir bunu bilemeyiz.hatta bazılarımız daha da ileri gidip sayın başbakanın ''siyaset'' yaptığını aslında abd yanlısı görünmesine rağmen öyle olmadığını iddia edebilir ki iddia eden çok kişi gördüm.
ama bir gerçek var ki malesef çok acı.Allah gani gani rahmet etsin sayın özal da abd ile oyun oynadığını sanıyordu.abd kullandı kullandı zamanı gelince de ne yaptığını hepimiz çok iyi biliyoruz.hatta özal ailesi içinde en dindar olan turgut özal öyle bir törpüllendi ki zaman geldi askeri kısa şortla selamladı... demek istediğim bugün bop gibi bir iflas etmiş projeden bahsediliyorsa allaha şükretmeliyiz.elbette hepimizin yanlışları olacaktır.başbakanın da var.Allaha şükretsin ki bu proje şimdilik bitti.ama kendisine de bulaştı... inşallah tekrar böyle bir şeye bulaşmaz... |
|
01-20-2009, 18:48 | #9 |
işin polemiğinde değilim arkadaşlar
kasıtlı yazılmış tek kelimemde yoktur bop konusunda bilgi eksikliğimde yok bu proje şimilik bitti gibi gelebilir ama bitmemiştir israil sınırlarını çizmeyecektir taki hedeflerine ulaşıncaya kadar bu proje ölü doğmamıştır ama Allahın izniyle o, bu değil hep beraber nifakları çıkartarak aramızdan ümmet bilinciyle öldüreceğiz planlarını.... onların planları dağları yerinden oynatacak olsa bile! onların üstünde güç vardır Allahın gücüdür. Gerçekten Allah güçlüdür, intikam alıcıdır..... (İBRAHİM 46/47) yeter ki bizler bize düşen dik duruşumuzu sergileyelimm. meclisimize sokmayalım ayakta alkışlamayalım tahlissiz açıklamalar yapmayalımmmm dün Abdulhamit HAN bize neyi öğrettiyse bugün bize düşende aynı cevaptır... gerisi hikaye... |
|
01-20-2009, 18:51 | #10 | |
Alıntı:
|
||
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak partİ, bop, cevap, erdoğan |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|