01-06-2008, 00:02 | #1 |
Başbakanımızın resimlerinden ekran koruyucu
Arkadaşlar forumda yeniyim. Bir katkım olur mu diye düşündüm. Ve Sayın Başbakanımızın fotoğraflarından 2 tane ekran koruyucu oluşturdum. Esasında ikisinde de fotoğraflar aynı ama müzikleri farklı. Birisinde müzik olarak efsane çalıyor. Diğerinde ise Birgün bütün bu olumsuzlukları düzelteceğimiz için Karayip Korsanlarının Soundtracklerinden ONE DAY çalıyor.
Ekran koruyucunun hiçbir kısıtlaması yoktur. Fakat fotoğrafların genel çözünürlüğü yüksek olduğu için biraz bilgisayarınızı yavaşlatabilir. O zaman ekran koruyucunun ayarlarını değiştirmenizi öneririm. Ekran koruyucuyu ben yaptım. Bir sorununuz olursa yardımcı olmaya çalışırım. Dosya Rar lıdır. Şifre koymadım. (şifreli olması saçma olur diye düşündüm) Direk setup dosyasından kuruyorsunuz. Nasıl kaldırıcam diye düşünmeyin Uninstall i de var. Arkadaşlar elinizde Ak parti ile ilgili resim video vb arşiviniz varsa (kaliteli) benimle paylaşırsanız sevinirim. Çünkü Nazilli'de birçok etkinlik yapmayı planlıyoruz. Yardımlarınız için şimdiden çok çok teşekkür ederim. Malum Durmak Yok Yola Devam... http://rapidshare.com/files/81549624/Karizma.rar.html
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-06-2008, 12:23 | #2 |
Kimse yok mu
Güzel bir ekran koruyucu yaptım isteyen yok mu arkadaşlar. Gerçekten bana göre çok güzel oldu Başbakanımızın çok kaliteli fotoğraflarından oluşturdum. Bir bakın çok hoşunuza gidecek...
|
|
01-06-2008, 12:27 | #3 |
Bari bi yorum yazsaydınız
Bari bir yorum yazsaydınız iyi olmuş kötü olmuş diye... Biz de bir dahaki çalışmamızda yorumlarınızı dikkate alır daha iyisini yapardık. Yine elinizde iyi resim video varsa (kaliteli) rapide atın mesajla bana bildirirseniz sevinirim.
|
|
01-06-2008, 17:20 | #4 |
İndiremedim ama yinede emeğinize sağlık ;) ilk +'nız benden olsun inş..Bu arada hoşgeldiniz..
|
|
01-06-2008, 23:17 | #5 | |
Alıntı:
|
||
01-07-2008, 00:19 | #6 |
o benim beceriksizliğimden kaynaklanıyor..linkte sorun yok :D (sanırım ) Forumdaki herkesin elinden geldiğince yardımcı olacağından şüphen olmasın ;)
|
|
01-07-2008, 13:28 | #7 |
teşekkürler kardeşim indiriyorum şimdi +1
|
|
02-21-2008, 22:06 | #8 |
ak partiyi destekliyorum. ancak ekran koruyucumunda erdoğandan oluşması açıkçası bana göre çok saçma. iyi yapmışsın emek harcamışsın sağolda, bana göre ters.
|
|
03-12-2008, 02:27 | #9 |
Tebrik ederim çok başarılı bi çalışma ellerine, yüregine bi de PC'ne sağlık ;)çok rahat yükledim bi sorunla karşılaşmadım.cidden çok net resimler slayt geçişleri bi harika.Ben bişey sormak istiyorum mümkünse ;ekran koruyucu hazırlamak için herhangibir kurstan eğitim almak gerekiyormu,yoksa bi programı var da öylemi uygulaniyor.Beni bu konuda aydinlatirsan sevinirim Assasin simdiden tesekkür ederim ;)
|
|
03-12-2008, 02:30 | #10 |
Emeğine sağlık indiriyorum bakalım
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|