![]() |
#1 |
![]() Başbakanlık Basın Merkezi hackleyen hackerdan Erdoğan'a not
Başbakanlık Basın Merkezi, hackerlar tarafından hacklendi. Karan rumuzu ile saldırıyı gerçekleştiren hacker ya da hackerlar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hitaben ilginç bir not bıraktı. Başbakanlık Basın Merkezi'nin http://www.bbm.gov.tr adresli internet sitesi, bugün hackerların saldırısına uğrayarak, çalışamaz duruma geldi. Saldırı sonrası, siteye girmek isteyenler önce sitenin ana yüzü ile karşılaşıyor. Bir süre sonra ise site, 'Matrix' filmini andıran bir arka yüz üstüne saldırıyı gerçekleştiren Karan rumuzunun yer aldığı http://thekaran.org/basbakan.html adresli siteye yönlendiriliyor. Başbakan Erdoğan için bırakılan mesajda ise, "Sayın başbakan, madem sesimizi duymuyon biz de böyle duyururuz ! Bu kadar işsiz varken sen hala binlerce imam almaya devam et. Dualarla bu ülke kurtulur belki !" Cihan 01 Mayıs 2008, Perşembe
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ahlaksızlar.. >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() yıllardır o imamlara hocalara kadro verilmiyor...onlar da insan değil mi...çok çektim bu meseleden...hep kendilerini düşünsün hala bunlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ''Sayın başbakan, madem sesimizi duymuyon''
Başbakanımızı hergün görmesi mümkün.Kendisiyle aynı mahallede yaşadığımız için bunu net olarak söyleyebilirim.Marketlerden kendisi alışveriş yapıyor,bayramlarda çocuklara harçlık dağıtıyor,eve hemen hemen her girişinde kapısında top oynayan çocuklara çikolata,oyuncak veriyor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() heyy ya Rabbim böylelerine ne denir ki bilemedim valla :o hayır imam kadrosunda boşluk varsa atanır tabi diğerlerinin kadrosu boşalmadı onları atayamıyorum bunlarıda onun için atamayım diyecek hali yok yaaa ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Saldırmak,zarar vermek,reklam yapmak. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Hacker değil "Lamer" denir bunlara yer elması hackliyosan adam gibi hackle hiç açılmasın neden şimdi site açık.?
2 dakikalık kapanma ile hack olmuyor seni gümletirim koçum ;) |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ak parti gelene kadar diyanete kadro mu veriliyodu be.. işi gücü olmadığı belli.. böyle acemi iş çıkaracağına kahvede otursaymış vatana daha faydası olurmuş
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Biz yıllardır madur durumdayız.
verdiğimiz emeğin karşılığını almaya hakkımız var. İmamları istemezsiniz ama elbet bir gün bir İmam'ın önünde olacaksınız. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() AHLAKSIZLAR BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|