01-20-2009, 18:01 | #1 |
BAŞBAKININ OĞLU NEDEN ASKERE GİTMİYOR ?
BU SORUYU BEN SORMUYORUM GENELLİKLE AKP KARŞITI İNSANLAR BUNU BANA SORUYO BUNUN CEVABINI BİLEN VARSA HEMEN CEVAPLASINKİ BENDE ONLARA CEVABIMI VEREBİLEYİM ?
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-20-2009, 18:05 | #2 |
Karşıt görüşlü olarak sana böyle bir soru soranların temelinde daha doğrusu öz ve sözlerinde adalet,yargı,cumhuriyet,bağımsızlık v.s değerlere saygı ve sadakat sözkonusudr.Yani bu gerekliliklerden sözde ödün vermezler..!Lakin Bilal Erdoğan'ın Devam etmekte olan eğitimi yüzünden gerekli yerlerden belgeler alınıp,mahkemelerce incelenmiştir..!Bu bilindiği halde neden hala farklı arayışlar içinde bulunduklarını merak ediyoprum. Yoksa yargı kişiye göre değişiyor mu?
Konu ishakyilmaz tarafından (01-20-2009 Saat 19:08 ) değiştirilmiştir.. |
|
01-20-2009, 18:14 | #3 |
özet olarak hasta olduğu için gidemiyo dimi ? HASTALIĞI NEDİR PEKİ ?
|
|
01-20-2009, 18:15 | #4 |
|
|
01-20-2009, 18:20 | #5 |
Sağlık raporunu şahsen görmedim,ama bu söyentiler üzerine yapılan açıklamada rahatsızlığı açıklanmıştı.
|
|
01-20-2009, 18:38 | #6 |
Sağlıklı ve Resmi açıklamayı aynen yazıyorum.
Açıklamada, “Sayın Bilal Erdoğan’ın yurt dışında devam ettiği doktora eğitimi nedeniyle yasal tecil haklarını kullandığı bir çok kez kamuoyuna yansımış bilinen bir gerçektir” denildi. Açıklamada, buna rağmen Bilal Erdoğan’ın “askerliğe elverişli değildir” raporu aldığının iddia edilmesinin “maksatlı bir karalama ve hedef gösterme çabası olarak değerlendirildiği” belirtildi. |
|
01-20-2009, 18:53 | #7 |
Bunu kamuoyuna ciddi bir şekilde açıklasa iyi olur ki milletin kafasında soru işareti kalmaz...Ancak şu devirde adli tıp'ın verdiği raporlara millet hangi gözle bakar bilmiyorum hatırlarsanı Hüseyin üzmez'in rapor'undan sonra....
|
|
01-20-2009, 18:56 | #8 | |
Alıntı:
Millet hangisinin gerçek hangisinin sahte olduğunu biliyor.. Anlıyor.. O irade; raporu, adli tıpı felan trişka bırakır.. Biz bunu bilir bunu söyleriz.. (Konu BURAK Erdoğan olsa dahi..) Konu FarukARSLAN. tarafından (01-20-2009 Saat 20:07 ) değiştirilmiştir.. |
||
01-20-2009, 18:57 | #9 |
Hatasız kul olmaz.Öncelikle bunu idrak etmeliyiz.Bütün kurumlarımız hakkaniyetli bir şekilde çalışmlarını yürütmeye çalışmaktadırlar.Lakin umursamaz,vatanını ve milletinin çıkarlarından ziyade kendi çıkarlarını düşünenlerde oldukça fazla.Bilal Erdoğan'ın askerlik açıklaması resmi olarak yapıldı,bu nedenle tartışmaya açmayalım..!
|
|
01-20-2009, 19:00 | #10 | |
Alıntı:
Az önce 'çürük' raporu aldığını kendiniz söylüyordunuz. Keninizle 1-2 mesaj öncesi çelişecek şeyleri, 'bilginiz dışı' bir konuda bilgin bir edayla belirtmezsiniz artık umarım.. |
||
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
akp, oğlu, rte |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|