11-12-2008, 23:00 | #1 |
Başbuğ'a Askerde Yediği Dayaktan Dolayı Sitem Etti
Halkın arasına karışan Genelkurmay Başkanı Org. Başbuğ, beklenmedik bir dayak sorusu ile karşılaştı. Soğuk rüzgarlar esmesine neden olan o an Başbuğ'a dayak sitemi Halkla sohbet eden Başbuğ'a bir vatandaş tarafından askerde maruz kaldığı dayak olayını anlatması, bir anda soğuk rüzgarlar esmesine neden oldu. Vatandaş Lüleburgaz'da askerliğini yaptığını, teskeresine 15 gün kala bir astsubay tarafından kafasına aldığı darbe yüzünden 10 yıldır psikolojik tedavi gördüğünü anlattı. Başbuğ, yanındaki subaylara vatandaşla ilgilenilmesi talimatını verip vatandaşlarla sohbet etmeye devam etti. İHA
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-12-2008, 23:03 | #2 |
haber7 okurlarının yaptığı bazı yorumlar dikkatimi çekti:
hakan kadir tarafından 2008-11-12 21:20:20 tarihinde yazılmış doğrudur bende lüleburgazda askerlik yaptım..65.mekanize piyade tugayı dora kışlasında..gördüklerime inanamadım..astsubayın askerleri sıraya dizip tekmelediğini gördüm..anamız babamız bizi bu adamlardan dayak yememiz için büyüttü.... gerçek bu.... Ahmet ÇETİNKAYA tarafından 2008-11-12 20:42:39 tarihinde yazılmış dayak delisiydim ya askerliğin ilk gününden başladı bitene kadar hergün dayak yedim yaw mazlumdu lakabım komutan dövdükçe sinirli bakıyordum ben öyle baktıkca vuruyordu yumruklarımı sıkıyordum sıktıkca dövüyordu yorulunca bırakıyordu biz her şey vatan için her şey vatan için diye bağırıyorduk vatan için bol bol dayak yedim yaw bide 3 ay bulaşık yıkadım |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|