![]() |
#1 |
![]() ![]() Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ,Balyoz Darbe planı sonrası ilk kez konuştu. Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Balyoz Planı iddialarıyla ilgili konuştu. Başbuğ, "Yanlış bilgi felaket kaynağıdır. Vatandaş önce gerçeği aramalı. Bugün gerçeğe çok ihtiyacımız var" dedi. Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nda Kazım Karabekir için özel anma töreni düzenlendi. Törende konuşan Başbuğ, Kazım Karabekir'in ''Vatandaş gerçeği ara, öğren. Yanlış bilgi felaket getirir. Her işin hakikati aranmalı. O zaman kendi yolunu bulabilirsin'' sözlerine atıfta bulunarak ''25 Ocak 2010'dayız. Karabekir'in sözlerinin ne kadar önemli olduğunu anlamış bulunuyoruz'' diye konuştu. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Başbuğ, 'Balyoz Planı' iddialarıyla ilgili şöyle konuştu: "Her iddiayı inceleriz. Kara Kuvvetleri Komutanlığı konuyu detaylı olarak inceliyor. 7 yıl önceki bir olay. Biraz sabırlı olunmalı. Ama incelenmesi kabul anlamına gelmez. İddialar vicdansızlık. Lanetliyorum. "Her iddiayı inceleriz. Kara Kuvvetleri Komutanlığı konuyu detaylı olarak inceliyor. 7 yıl önceki bir olay. Biraz sabırlı olunmalı. Plan seminerine ilişkin belgeler imha edildi. İddiaların incelenmesi kabul anlamına gelmez. İddialar vicdansızlık. Lanetliyorum. Allah Allah diye taarruz eden bir ordu nasıl camiyi bombalar? Vicdansızlara sesleniyorum: Türk ordusunun bir sabrı var. Böyle ithamlar olmaz. Bilgi sızdıranlarla çok ciddi mücadele etmemiz lazım. Bilgi sızdıran bir subay 3 yıl ceza aldı. 9 personel bilgi sızdırmaktan tutuklu. Darbe söylentilerinden hicap duyuyorum. Darbe olayları artık geride kaldı. Herkes ders aldı." Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, ''Biz diyoruz ki demokrasilerde en ideal husus iktidarların seçimlerle, demokratik yöntemlerle yer değiştirmesidir'' dedi. Orgeneral Başbuğ, ''Darbe iddialarının gündemde kalmasından kim menfaat sağlıyor?'' diye sordu. Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, bugüne kadar TSK içinde bilgi sızdırmalar kapsamında açılan soruşturma sayısının 61 olduğunu belirterek, bunlardan 9 tanesinin yargı safhasına dönüştüğünü, 3 yıl hapis cezası alan bir subayın da TSK'dan uzaklaştırıldığını bildirdi. Orgeneral Başbuğ, şu anda 10 kişinin de bu suçlamalardan tutuklu olduğunu söyledi. (samanyoluhaber)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
zamanında Bitlis merkezde birçok cami ahırlara çevrlmişti sonra yaşlı bir adam cıkıp buraya karışmayın burda atatürk namaz kılmıştır deyince ahır yapmaktan vazgecmişlerdir Bitlise gidenler bilir şehrin girişindeki camide yazar atatürk burda namaz kılmıştır diye.. Ne yapsak bütüm camilere atatürk burda namaz kıldı diye yazsak faydası olurmuydu acaba..... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bu Mızrak Bu Çuvala Sığmıyor Paşa... İnsanlar Aptal Değil!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vereceğimiz CD'leri incelediğinizde onların hangi bilgisayarlardan, kimler tarafından, hangi tarihte hazırlandığını da bulacaksınız. Hazır olduğunuzda bize haber verin. Belgelerin tümünü incelemeniz ve gereğini yapmanız için size gönderelim. Siz de gerçeği artık açıklayın. Bizim yayımladığımız belgelerin orijinal metinlerinin hazırlandığı “bilgisayarların” kimlere ait olduğunu gösteren bilgisayar bilgileri de o CD’lerde kayıtlı.Biz bu belgeleri ve CD’leri savcılığa da teslim ettik. Emirlerin üstünde “tarihleri, numaraları, emri verenlerin imzaları” var Durumu daha “net ve açık” olarak anlamanıza yardımcı olabilmek için “camileri bombalamak” görevini alan “timleri” bugün isim isim açıklıyoruz. “Kendi jetimizi düşürmeyi” öngören planın, o “seminer” kapsamında Hava Harp Akademisi’nde hazırlandığını, bu planın hazırlandığı “bilgisayarın” kaydının bulunduğunu gerçekten bilmiyor musunuz? GENELKURMAY ANA KARARGAHINDA İSRAİL ODASI ![]() Özel Kuvvetler Komutanlığı Seferberlik Tetkik Kurulu'ndaki Kozmik Oda'da günlerce araştırma yapan hakimin elde ettiği bilgileri imha etmesini isteyen Genelkurmay Başkanlığı, ana karargahında bulunan İsrail'e ait özel odadan her türlü askerî istihbaratın İsrail'e akmasına ise ses çıkarmıyor. Balyoz planı, 27 Ekim 2004 tarihinde Ankara'da F-4 savaş uçaklarıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin üstünde yapılan alçak uçuşları akıllara getirdi. Bu uçuşlardan birinde F-4'lerden biri Başbakan'ın evinin yanındaki caminin minaresine çarptı. Bu Minarenin Tepesine İyi Bakın! ![]() Konu Üç mevsim tarafından (01-25-2010 Saat 19:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Anlamadığım hala sızdıranlar diyip duruyor...
Suçluların peşine düşeceğine Sızdıranların derdine düşmüş... Akıllanmayacaklar...=) Yazık Yazık... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ![]() Darbe planını deşifre eden Taraf Gazetesi'nin yayınladığı ve Türkiye'yi ayağa kaldıran "Balyoz Darbe Planı"na bugün Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'dan çok sert bir üslupla cevap geldi. --- O CELALİ CUNTAYA GÖSTERECEKSİN PAŞA CUNTAYA!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bu kadar pasif bi yaşar vardı bide bu...=)
adamlar seni güvenilmez olarak tanımlamışlar sen hala kimi koruyorsun ey başbuğ paşam...=) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Milletimizi ve hükümetimizi tehditvari üsluplarla ikaz etmeyi bir kenara bırakıp! TSK içinde çöreklenmiş cuntacıların hesabını vermeye davet ediyorum sayın Başbuğu!Her açıklamada batıklarının farkındalar mı acaba?Bu tür muğlak eylem ve söylemlerle neyi hedefliyorlar?Suç ve suçluların ayukka çıktığı bir kurumda,ve bu kurumun başkanı olarak hala bu kadar rahat konuşabilmek oldukça ızdırap verici..TSK gün doğmadan kendine çeki düzen vermeye çalışsa hayırlı olacaktır,aksi halde milletimizin sabrı tükenmek üzeredir...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Yani sağ duyumu koruyayım diyorum, itle dalaşmayayım diyorum ama benim de sabrımın bir sınırı var. Yine çıkıp havlamış, hırlamış.
Hoşt! Önce kendi adamlarına çeki düzen ver. Ordunun ne kadar Allah dostu olduğunu iyi bilirim. 18 ay askerlik yaptım. Açıp yemek duasını okuyun. Hadi bakalım akşam yemeğinde bölüğü toplayıp "tanrı" yerine "Allah" deyin. Hem de bir subayın yanında. Neler olacağını görürsünüz. Ben eğitim çavuşuydum, hem eğittim hem de eğitildim. Bahsettiği talimatları göstersin. Ha tabii darbe planlamaktan değiştirmeye zaman bulamamış olabilirler. Havlaya hırlaya yalan söylenmesi beni biraz sinirlendirdi kusura bakmayın! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|