10-18-2010, 20:33 | #1 |
BAŞIMI TAÇLANDIRMAK İSTİYORUM
Başımı taçlandırmak istiyorum
Çok mu şey istiyorum? Alemlerin Rabbinden haya ediyorum. Çok mu büyük bir kusur işliyorum Ben sadece başımı haya ile taçlandırmak istiyorum Başörtümle okumak istiyorum. Yolda yürümek, dolmuşa binmek… Başörtümle, hür irademle yani okula gitmek, öğrenmek istiyorum… Ben Cebrail den haya ediyorum; görmesin istiyorum saçımın bir tek telini, melekler bile.. Hz. Hatice gibi örtümün izzetinde, Kabe ye durmak istiyorum Asrın mimsiz medeniyetini dayatmayın bana… özgürlük diye rabbimin emrinden koparmayın beni.. Kötü bakışlardan kaçmak istiyorum Örtümün kalesinde sadece Allaha kul olmak istiyorum… Desenize bana, çok şey mi istiyorum Peygamberimin hediyesi örtümden çekilsin karanlık eller istiyorum Allah aşkına söyleyin çok şey mi istiyorum Ben hür irademle örtünüyorum. Kapandığım yerde kapattım kötülüğe giden yolları, Haram bildim çağdaşlık dayatmalarını Ve örtündüm özgürce… Cismim ile değil… Şanım ve şahsiyetimle hayatın merkezinde durmak, Mü’mine bir hayat yaşamak istiyorum. Ben sadece örtünmek istiyorum; Çok mu şey istiyorum Başörtümle okumak istiyorum. Yolda yürürken, Dolmuşa binerken, çarşı pazarda baş örtümle olmak istiyorum… Başörtümle, hür irademle yani okula gitmek, öğrenmek istiyorum… Çok şey mi istiyorum SERHAD BAYRAM
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-20-2010, 16:53 | #2 |
Allah razi olsun. Siir tadinda müthis bi yazi.
|
|
10-21-2010, 19:57 | #3 |
Amin ecmain
|
|