AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-14-2009, 10:00   #1
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Standart Başka emrin var mı paşam?
Eski Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı Komutanı emekli Tuğgeneral Şerif Saraoğlu, yerel seçimler öncesinde tartışılacak bir çıkış yaptı. Kütahyalı seçmenlerden CHP'li aday için oy isteyen Saraoğlu, "Seçmezseniz 'yuh' olsun Kütahya'ya." dedi.

Yazar Ferihan Beşli'nin 40. sanat yılı sebebiyle önceki gün düzenlenen 'onur gecesi' tartışmalı geçti. Geceye Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Sami Fındıkoğlu, emekli Tuğgeneral Şerif Saraoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Nejat Özturan katıldı. Tören sırasında söz alan Saraoğlu, milli iradeyi küçümseyen ifadeler kullandı. Saraoğlu şunları kaydetti: "Yapılacak seçimler hayırlara vesile olsun. Bu kafayla giderseniz Kütahya çok hayırlara vesile olur. Bu memleketi insan edecek insanı seçmenizi çok rica ediyorum. 2 dönemdir Akşehirli'yi belediye başkanı seçtiniz. Utanın. Kütahyalılar utansın. Bunu alkışlamanızı rica ediyorum. Bu memlekete hizmet edeni seçin. Ben işaret ediyorum. CHP belediye başkanı adayı İsmail Hakkı Düğer'i seçin. Seçmezseniz 'yuh' olsun Kütahya'ya." Bu konuşma üzerine Belediye Başkan Yardımcısı Nejat Özturan ve bazı davetliler salonu terk etti.

Saraoğlu, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanlığı görevi sırasında yaptığı 'laiklik duası' ile dikkat çekmişti. 1999 yılında başörtülü olduğu gerekçesiyle bir öğretmene ödülünü vermemişti. 2001 yılındaki bir törende ise Fazilet Partili Kütahya Belediye Başkanı Süleyman Canan'ı protokole almamıştı.

habervktim

 

Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-14-2009, 10:56   #2
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart
Kendini hala kışlada asker karşısında zannediyor herhalde faşist ruhlu laikçi tığgeneral bozuntusu....
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-14-2009, 11:32   #3
Kullanıcı Adı
Eşref
Standart
Bu adam görevi süresinde cumhuriyet için demokrasi için, Türkiye için mi hizmet verdi? Peh! Bu faşist asker bozuntusuna önce Atatürk ilkelerini öğretmek lazım. Ama gidip sorsan "en koyusundan Atatürkçüyüm" der.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-14-2009, 11:56   #4
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart
Dün akşam izlerken,Türkiye'deki yüksek refah sevyesine doğru ilerleyişi bir türlü kabullenemeyen zihniyetlerin,kendilerini ayaklar altına almalarının ibretlik görüntüleri son derece manidardı..!Sözde görmüş,geçirmiş,bilge bir kişiliğin böyle basit propagandalar dahilinde milletimizin kalplerinde yer edinme uğraşları payidar olmayacaktır..!Milletin gönlünde yer alabilmek için;efendisi olmayacaksın,kölesi olmayı başardığın zaman başarmış sayılırsın..!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım