![]() |
#1 |
![]() Galatasaray Spor Kulübü’nün 15-22 Mart 2008 tarihlerinde yapılacak olan “Seçim Genel Kurul Toplantısı” çerçevesinde başkan adaylarının renk seçimi bugün Galatasaray Spor Kulübü Mecidiyeköy Binası Toplantı Salonu’nda yapıldı.
Başkan adaylarının seçimde kullanacakları oy pusulalarının renklerinin saptanmasına ilişkin toplantıda Adnan Polat, Adnan Öztürk, Taner Aşkın, Nazım Durak ve Serdar Eder başkanlığa aday oldu. Başkan adaylarının seçimde kullanacakları oy pusulalarının renkleri ise; Adnan Polat'a kırmızı, Taner Aşkın'a yeşil, Adnan Öztürk'e gri, Nazım Durak'a mavi ve Serdar Eder'e ise sarı renk oy pusulası olarak gerçekleşti. Renk seçiminden önce bir açıklama Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Galatasaray Spor Kulübü başkanlığına aday olmayacağını açıkladı. Başkan Özhan Canaydın renk seçiminin ardından bütün adayları tek tek tebrik etti. http://www.galatasaray.org/detay.asp...haberID=304372 Yeni başkan Adnan Polat hayırlı olsun... 8)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Canaydın aday değil mi yav :-\
Adnan Polat hayırlı olmaz ama dieğrlerine göre iyidir belki,hayırlısı ne ise o olsun... |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() canaydın aday olmayacağını söylemişti
bence de adnan polat olsun.. dobra adam.. kötünün iyisi en azından pasif kalmaz canaydın gibi... mesela fener gol atınca alkışlamaz heralde... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ben Adnan Polat'ı isterim.Adnan Öztürk ile birleşmişler büyük ihtimalle anlaşmak üzeremişler.Adnan Öztürk as başkan olacakmış.Ama önümüzde ki yıl Feldkamp ı istemiyorlarmış...
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() feldkamp ı ben de istemiyorum.. yaşına başına bakmadan iş yürütmeye çalışıyo..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Arkadaşlar okuduğum bir kaç yerde ADNAN Öztürk istemiyor uzlaşı gereği Polat onaylıyor diye geçiyordu yine de yalan söylemek istemem...
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|