AK Gençliğin Buluşma Noktası
Basketbol Ak Parti Forum, Ak Genç Basketbol.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 07-23-2009, 06:04   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Basketbolda Kadromuzu Güçlendirdik
Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, yeni sezon öncesinde kadrosuna kattığı yeni oyuncularla güçlendi.

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, hem geçen sezon kadroda yer alan oyunculardan önemli bir bölümünü elinde tuttu, hem de yeni ve savaşçı isimleri kadroya dahil etti.
Bosman pasaportlu 4 ve 5 pozisyonunda oynayan Kevin Fletcher, 5 numara pozisyonunda Euroleague tecrübesi bulunan Lonny Baxter, geçtiğimiz sezon Yunanistan'ın Panellinios takımında oynayan Brad Newley, Milli Takımımızın ve Efes Pilsen'in başarılı oyuncularından Engin Atsür ile Ümit Milli Takım forması da giyen genç oyuncu Kerem Özkan kadromuza yeni katılan isimler oldu.
Siyah-Beyazlılarımız, geçen sezon kadromuzda bulunan Haluk Yıldırım, Muratcan Güler, Cevher Özer, Adem Ören, Arın Soğancıoğlu, Ömer Ünver, Mire Chatman ve Yağız Kaba'yı da takımda tuttu.
Yeni transferlerimiz ve özellikleri şöyle:
Kevin Fletcher
Geçen sezon Aris'de sezonu açan ardından Rusya Süper Ligi'ni 8. sırada kapatan Enisey Krasnoyarsk takımına kiralanan Fletcher, 1980 doğumlu ve 2.07 metre boyunda. Savunmasıyla öne çıkan Fletcher, iri fiziğiyle 4 ve 5 numaralı pozisyonlarda oynayabiliyor.



Lonny Baxter
Son 3 sezondur Avrupa'da Panathinaikos, Montepaschi Siena, Joventut Badalona ve Panionios gibi önemli takımların formasını Baxter, 1979 doğumlu ve 2.03 metre boyunda. Özellikle boyalı alanda etkinliğiyle tanınan Amerikalı pivot, yüksek şut yüzdesiyle çok tehlikeli bir hücum silahı. Panathinaikos (2005) ve Montepaschi Siena (2007) ile Yunanistan ve İtalya Lig şampiyonlukları sevinci yaşayan Baxter, ayrıca Maryland Üniversitesi ile 2002 yılında NCAA şampiyonluğuna ulaşmıştı.
Brad Newley
Geçtiğimiz sezonu Yunanistan'ın Panellinios takımında tamamlayan Avustralyalı Brad Newley, 18 Şubat 1985 tarihinde doğdu. Geçen yıl Yunanistan'da 28 maçta 713 dakika süre alan Newley, 297 sayı attı. Eurocup'da da 16 maçta 383 dakika sahada kalan Avustralyalı şutör, Avrupa Kupası macerasını 161 sayıyla tamamladı.


Engin Atsür
Efes Pilsen altyapısından yetiştikten sonra North Carolina State Üniversitesi’ne giden 25 yaşındaki Engin Atsür, 2007’de profesyonel kariyerine Benetton Treviso takımında başlamıştı. Geçtiğimiz sezon başında Efes Pilsen’e transfer olan 1.92 boyundaki guard, topuğundan geçirdiği ameliyat yüzünden yalnızca altı maçta forma giyebilmişti. Atsür, oyun kurucu pozisyonunda oynuyor.


Kerem Özkan
Ümit Milli takımında da forma giyen Kerem Özkan, iki sene Beşiktaşımız'da oynayan, gelecek için umut veren bir isim olarak biliniyor.

http://www.bjk.com.tr/tr/

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım