![]() |
#1 |
![]() Türbanlı öğrenci canlı yayında Kılıçdaroğlu`na ``Karşımda bir Atatürk yok. O yüzden ayağa kalkmak istemiyorum`` dedi. Dakikalarca alkışlandı.. ![]() Türban yasağını biz çözeriz diyen Kılıçdaroğlu`na üniversiteli türbanlı öğrenciden ilginç bir çıkış geldi. KARŞIMDA BİR ATATÜRK GÖREMİYORUM Kanal D`de Abbas Güçlü`nün programına katılan Kemal Kılıçdaroğlu hiç beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Program için Osmangazi Üniversitesi`ne konuk olan Kılıçdaroğlu burada öğrencilerin sorularını yanıtladı. Türbanlı genç kızın soru sormak için mikrofonu eline aldığı sırada sarf ettiği sözler bir anda salonda alkış kopmasına neden oldu. ``Ayağa kalmak istemiyorum. Çünkü karşımda bir Atatürk göremiyorum`` sözlerini ifade edince dakikalarca alkışlandı. Ancak daha sonra Abbas Güçlü`nün uyarı ile ayağa kalkan genç kız Kılıçdaroğlu`na türban sorunu nasıl çözeceksiniz sorunu yöneltti. Ve ``Öyle bir anlatın ki ben de size inanıp CHP`ye oy vereyim`` dedi. Bu çıkış karşısında gayet soğukkanlı davranan Kılıçdaroğlu genç kızın sorusuna cevap verdi. Ve sözleri ile salondakileri ikna etmişe benziyordu. İşte o anlar:
![]() Konu ALmi´ tarafından (10-08-2010 Saat 03:48 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben haberlerde izledim kızı destekledikleri için değil protesto etmek için alkışladılar gibi geldi.
Kızda kaşındı zaten, adam Atatürküm demiyor ki ne diye o tepki ? Hiç birşey olmasa bile Kemal Kılıçdaroğlu da bir insan, iyisiyle kötüsüyle. Orada ayağa kalkınca incilerin dökülmez. Ben bu genç kızın kendisini rezil ettiği düşüncesindeyim. Hiç hoşuma gitmedi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ben asıl sonrasında ne olduğunu merak ediyorum. Genç kız mikrofon istiyor. Ne demiş acaba.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ``Ayağa kalmak istemiyorum. Çünkü karşımda bir Atatürk göremiyorum``
Güzel ironi ve hicivleme yapmış fakat (bence) yersiz olmuş. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() yersizdi evet ama o değilde baş örtüsü sorunu hakkında sorular sordu, yine aynı terane yine doğru düzgün bir cevap alınamadı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Helal olsun cesaretinden dolayı .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Benim bildiğim ayağa herkes kimin konuştuğunu görebilsin diye kaldırıyorlar..
Gereksiz bir çıkış yapmış.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() once konusmayi ogrensin...
daha kendini ifade edemiyor... kelimelerini surekli tekrarladi.. Allah'tan Ak Partiliyim demedi.... |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() hey gidi atam be gör gör bunları
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|