AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 02-26-2008, 21:03   #1
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Standart Başörtülü kızın babasına dayak

Samsun'da başörtülü bir öğrencinin babası, üniversite güvenlikçileri tarafından dövüldü.

Kızını okula bırakan baba idris gökçek, üniversite güvenlikçilerinin önce sözlü sonra da fiili saldırısına uğradı. Daha önce Rektör Ferit Bernay'ın usulsüz atamaları ve yolsuzluklarla adı duyulan Samsun 19 Mayıs Üniversitesi bu defa akıl almaz bir darp olayıyla gündeme geldi. Başörtülü kızını okula bırakan baba İdris Gökçek, güvenlik görevlileri tarafından darp edildi.



Baba İdris Gökçek, İlahiyat Fakültesi 1. sınıfta okuyan kızını arabasıyla okula getirmişti. Güvenlik görevlilerinin uyarısıyla karşılaşan baba, "kızım başını her zamanki gibi açacak" deyip yoluna devam etti ve arabanın içinde başörtüsünü çıkarıp peruğunu takan kızını okuluna bıraktı.

Ulusalcı kimliği ve kadrolaşma iddialarıyla öne çıkan Rektör Bernay'ın üniversitesinde baba Gökçek, güvenlik görevlilerinin sözlü ve fiili saldırısına uğradı. Hem de "kızım başörtüsünü çıkardı" sözlerine bile aldırılmamıştı.

Olaydan sonra Gökçek, kendisini tartaklayan güvenlik görevlisinden Atakum Polis Merkezi Amirliği'ne şikayette bulundu. N.A. isimli güvenlik görevlisi ise babanın suçlamalarını kabul etmeyip, kendisine saldırıldığını iddia etti.



SAMANYOLU HABER

 

ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi