10-19-2008, 18:27 | #1 |
{{{{{ Başörtülüm }}}}}
sana yobaz cahil desinler, yeter ki örtüsüz demesinler, taçsiz kraliçe olurmu hiç, senin taçin başörtün başörtülüm... örtü rabbimizin kesin emri, bunu yerine getirmek hepimizin görevi, birak desinler yaşli nine gibi, seni yaratan sevsin başörtülüm... cefa çekmeyen, sefaya kavuşmaz, sabretmeyenin sevabi olmaz, güneş batmadan akşam olmaz, bugün onlarin, yarinlar senin başörtülüm... sen başörtünle ne yapiyormuşsun, koskoca devleti sen yikiyormuşsun, nasil olupta bunu beceriyormuşsun, şaşiriyorum yine şaşiriyorum başörtülüm... üzülme başörtülüm, indirme başindaki taci, unutmasinlar, fatma hatunun, nene hatunun nidasini, sizlatma kemiklerini, uyma onlara, bir gün elbet pişman olacaklar başörtülüm... alıntı
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-19-2008, 21:02 | #2 | |
Alıntı:
|
||
10-19-2008, 21:52 | #3 |
bu günlerde her perşembe beyazıt da eylem oluyormuş saat 1.30 de ....
aslında sesiz kalmamak lazım |
|
10-19-2008, 23:23 | #4 |
baş örtüsü sorunu ya çözülecek yada çözülecek..ben tüm samimiyetimle inanıyorum.
yıllar evel sadet partisi ankarada mıtıng duzenledi,ve arkadaşlardan katılanlar oldu,tabi ben gıtsınler dıye hıç bırıne engel olmadım bu gıden arkadaşlarımın hepside ak partiye oy verenlerdi..ve gıttıler geldiler,başladılar beni eleştirmeğe,sen ne biçim adamsın vs.gıbı sözlerle beni tahrik ediyorlardı..bıttimi dedim bitti dediler. onlara sormağa başladım. senin baş örtülü kızın varmı dedım? cevap hayır dediler..benim var dedim. peki dedim.imam hatipte okuyan çocuğunuz vam dedim? cevap hayır..benim kızım ımamhatipte okudu dedim.. peki dedim: senin hem imam hatipli olup hem baş örtülü olup en yuksek derecede puan alıpta üniversitede okuyan kızın varmı dedim..cevap yok dediler .benım kızım aynen böyle oldu dedim.. ve bır daha beni bu konularda sakın eleştırmeğe kalkmayınız,çünki bu işler konuşulmaz,yaşanır dedim.. demirelin meşhur bı sözü vardır,sokaklar yurumekle aşınmaz,ankarada mıtıng yapmakla bu işler olmaz, onların maksadı üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir dedim..sayın erbakan hoca yı yıllarca destekledim. rahmetli dedem derdiki erbakan gelecek her şey duzelecek derdi... ama ömrü kifayet etmedi öldü,,rahmatli annem derdiki erbakan gelecek derdi ama onunda ömrü yetmedi annemde rahmetli oldu... ben çocuktum şu anda bende kaynatayım ve kocadım daha erbakan gelecek hala gelecek..yav neerdeyse dunya batacak..ben öleceğim.geçen gun kalbim sıkıştırdı allahım hayırlısını versin. erbakan hoca..doğruyu söylesede her doğru her yerde söylenmez vede keskin sirke küpüne zarardır erbakanın yanındakilerin gafları, lafları,ihtilafları benım kızımıda okutmadı..kızım bu sene tamadır dıye dıye kızı everdik beş seneye gırecek yavrum evleneli.. ama bır gerçek varki baş örtüsü sorunu ya çözülecek yada bizler çözüleceğiz.. rabbim her şeyin en iyisini bilendir.. imam hatip deyince aklıma geldi..erbakan hocamızın kızları imam hatipte okudularmı* gerçekten merak ettiğim için soruyorum sakın sadetçiler yanlış anlamasınlar.. |
|
10-23-2008, 14:56 | #5 |
ahmet ermiş ağabey çok güzel dile getirmişsiniz gönlümden geçenleri buna benzer çok olay yaşadım bende ama artık yaşamamak yaşatmamak lazım inşallah bu sorunda çözülecek demokraside çareler tükenmez...
Konu zümrüdüanka tarafından (10-23-2008 Saat 15:00 ) değiştirilmiştir.. |
|
10-17-2009, 12:40 | #6 |
başörtüsüne karşı çıkmak, milli mücadele yıllarında başörtüsü yırtıldığı için başlatılan direnişimizin aziz ruhuna tükürmektir.
Başörtülü insanlar, her daim çevresine güzel ahlakı ve hoşgörüsü + iffeti ile örnek teşkil etmişlerdir. istisnalar dışında.. Başörtüsü yüce yaradanın (c.c.) emri olduğu için buna karşı çıkmak cehaletin bir göstergesidir. Allah kimseyi cahillikle imtihan etmesin.. |
|