|
![]() |
#1 |
![]() DEĞERLİ RİZELİLER BAŞI KAPALI BACILARIMIZ KARDEŞLERİMİZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM SUSMAYALIM BU KONU KAMUOYUNDA DEĞİŞİK ALGILANIYO AÇIK BAYANLARA KARŞI BASKI OLACAĞI İFADE EDİLİYO BUNU KIRMAK GEREK...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() anketlerle olmicak diyosun yani...
peki ne yapmalı hemşerim?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() başı açıkların kafalarındaki endişeleri gidermekle başlayabiliriz mesela diye düşünüyorum çünkü şu an tek sorun o
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ya arkadaşlar herşeyi kötüye yormuyalım.
inşallah böyle bişey olmaz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() neşe hanım başörtüüs öyle bi meseleki yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal misali.
hükümet çok iyi bi başlangıç yaptı bu konuda ama şu an tek endişe başaı açıklara baskı gibi saçma sapan iddalar provakasyonlar olması gibi çok haberle duycaz bu konuda ilerleyen günlerde şimdiden söylim size.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() dua larımız sizinle neşe hanım inşallah her hangi bi sorunla karşılaşmazsınız öğretim üyelerininde bu konuda tavrını merak ediyom ben başı kapalılara not vermem falan diyolar ya
ya varya aslında bu bi doğum sancısı gibi düşünmek lazım her doğum sancılıdır acı çekilir ama doğduktan sonra çocuğun büyütülmesi falan işin heyecanlı kısmı güzel günler yakındır merak etmeyim bende ünvliyim biliyom bende neler yaşadıklarınızı |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Neşe AbLa duaların mucadelesini yapmadınmı olmuyor mekanızman harekete gececek tabiki dua ama onunLa bitmiyor sanırım olaya iştirak etmen gerekıyor meseLA basbakanımız diyorkı kefen bezimiz cebimizde ya geçlıgın beyaz kefeni cebindemı meseLe orda seLam Ve dua İLe |
|
![]() |
![]() |