![]() |
#1 |
![]() Başörtüsü yasağının kaldırılmasına yönelik gelişmeler, Ergenekon sanıkları ile CHP'lileri bir araya getirdi.
Bir panelde buluşan Nur Serter, Süheyl Batum ve Ferit İlseverbaşörtüsüyasağının mağdurlarına ve islam dinine adeta hakaret yarışına girdi. İşte o panelden görüntüler... İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.. Mecidiyeköy Kültür Merkezi'nde bir panel. Konuşmacılar tanıdık. CHP'li Nur Serter, Süheyl Batum ve İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ergenekon Sanığı Ferit İlsever. Panelin moderatörlüğünü ise bir başka Ergenekon sanığı Kemal Alemdaroğlu yapıyor. Panelin konusu da tanıdık. Cumhuriyet ve Laiklik. Ama adeta başörtüsü ve başörtülülere saldırı zemini olarak kullanılıyor. Konuşan o kadar ileri gidiyor ki başörtüsüne karanlığın bayrağı diyerek İslam Dini'ne de hakaret ediyor. Milyonlarca kadının başını örttüğünü unutan Ergenekon'un tutuksuz sanığı İlsever başı örtülüleri gericilik yapmakla suçlamaktan da çekinmiyor. İlsever adeta içindeki nefreti kusuyor. Sıra başörtüsü yasağı ve 28 Şubat'ın sembol isimlerinden biri olan Nur Serter'e geçiyor. Onun aklı da hala İstanbul Üniversitesinde başörtülü kızları hizaya getirmek için kurduğu ikna odalarında.CHPMilletvekili Nur Serter yıllar sonra öğrencilere baskı yapmadım diyor. Kendini savunurken de ikna odalarına alınan öğrencilerin bir suçlu gibi kayıt altına aldığını itiraf ediyor. CHP MYK üyesi Süheyl Batum'un hedefinde ise Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün29 EkimCumhuriyet resepsiyonu var. Batum'un sözleri Türkiye Cumhurbaşkanı'nı hala içine sindiremediğini gösteriyor ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İnanılmaz çelişkilerle dolu bir toplantı olmuş.
Nur serterin amacı öğrencilere bilgi vermek yerine,bu bilgi yerine öğrencilerle el ele verip nasıl bu yasağı kaldırırz diye konuşup bu yasağa karşı tavır olması gerekirdi,tabi gerçekten iyi niyetliyse. İyi niyetli olmadığını herkes biliyor,iyi niyetli birisi olsaydı,onun ikna odalarında verdiğ ibilgilere uyan öğrenciler o toplantıya gidip kendisine teşekkürlerini sunup ayakta alkışlamaz mıydı ? Neden 1 tanesi bile gelmiyor ? Bunun cevabını versin. 32.Gün adlı programda da yasakçıların tarafında neden oturuyor ? Bunun da cevabını versin. Kılıçdaroğlunun söylemleri dışında söylemlerde bulunup yasağın devam etmesi yönünde fikirlerini açıklıyor.Eee bunu da açıklasın. Hadi geçtim,ulan hakikatten amacın bilgi vermekse,iyilikse o zaman yanındaki lavuğun o pis küfürlerinin üzerine toplantıyı neden terk etmiyorsun ? Tıkanıyorum yeni küfürlerin türemesi lazım ![]() Amasya üniversitesi demiş.Kutlamış.O rektörün dediği laf 'şuan yasaların uygun olmayışı,yasalar düzenlendiği vakit evlatlarımızı elbet alcaz' yönünde.Düzenlemeye dikkat çekmiş rektör ve alcam demişti düzenlemler olduğu vakit.Peki nur denen bunak,soytarı,ahlaksız,pis yalancı acaba mileltvekili olduğu halde neden bu yönde çalışmalara katılmıyor ? Kılıçdaroğlu diyordu ''parti başkanının ve kurultayın sözü partiyi bağlar'',devam ediyor partinin yolundan kimse çıkamaz diye.Nur serter kendi kafasına göre söylemlerde buunuyor başkanı iplemeyip,o zaman neden katılmıyor komisyona ? Şu sühey midir batum mudur nedir,biri şu ahmağa cumhurbaşkanı referandumunu hatırlatsın. Kendisini semtimizde ağırlamak isteriz,cumhur'un arasına katılsızn olmuyor böyle yandaş toplantılara katılmakla.Burada da versin toplantı.Eminim kaılım o kadar fazla olacak ki off offf... ---- Benim bu örtü düşmanlarına,bu ahlaksızlara,bu yalancılara ve şeref yoksunlarına nefretim en üst seviyede.Öyle ki en az bir siyoniste düşman olduğum kadar düşmanım ve bu düşmanlığım kelimelerle dahi tarif edilemeyecek boyutta.Öyle bir kafa yapısına sahipler ki,öyle iftira ve ahlaksızlığı muhafaza ediyorla ki,kız kardeşim olmadığı halde,evimizde kapalı birisi olmadığı halde bile bu zihniyet ailemi dağıtacak kadar,bir et parçası uğruna annesini-babasını-kardeşini dışlayacak kadar,küfre düşecek iftira atacak yalan dolan söylemlerde bulunacak kadar insanlıktan çıkmış durumdalar. Allah onları ve onlar gibisini kahır ismiyle kahreylesin,bir et parçası uğruna anasını babasını kardeşini düşman belleyecek kadar hareket edenleri hem bu dünyada hem ahirette en büyük çileyi yaşatsın inşallah. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|