AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Seçenekler
 
Alt 05-31-2012, 15:50   #1
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Standart Başsavcılıktan 6'sı BDP'li 2'si bağımsız 8 milletvekili için fezleke
Başsavcılıktan 6'sı BDP'li 2'si bağımsız 8 milletvekili için fezleke


31.05.2012 - 14:06 Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, aralarında BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da bulunduğu 6'sı BDP'li 2'si bağımsız 8 milletvekili hakkında ''terör örgütü KCK üyesi olmak'' suçlamasıyla dokunulmazlıklarının kaldırılması için fezleke hazırladı.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı, terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması olduğu iddia edilen KCK/Türkiye Meclisi bünyesinde faaliyet yürüttüğü ileri sürülen Yerel Yönetimler Bürosu'na gittikleri tespit edilen ve söz konusu bürodaki ortam görüşmelerinde adı geçen milletvekilleri hakkında başlattığı incelemeyi tamamladı.

Savcılık, BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Genel Başkan Yardımcısı Gültan Kışanak, milletvekilleri Emine Ayna, Nursel Aydoğan, Sebahat Tuncel, Ayla Akat Ata ile bağımsız milletvekilleri Ahmet Türk ve Aysel Tuğluk hakkında, ''Terör örgütü KCK üyesi olmak'' suçlamasıyla TCK'nın 314/2. maddesi uyarınca dokunulmazlıklarının kaldırılması için fezleke hazırladı.

Savcılığın, her milletvekili için ayrı ayrı hazırladığı yaklaşık 30 sayfadan oluşan fezlekede, terör örgütü KCK'nın yapılanması ve yürütülen soruşturma, detaylarıyla anlatılarak ''milletvekillerinin KCK/TM bünyesinde faaliyet yürüten örgüt mensuplarıyla bağlantılarının olduğu'' ileri sürüldü.

Hazırlanan fezlekeler, TBMM Başkanlığı'na sunulmak üzere Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü'ne gönderildi.

zaman

 

Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-31-2012, 20:49   #2
Kullanıcı Adı
barayev
Standart
Türkiye EMİN ELLERDE ...
artık bu Ülkeye KUMPAS kurmanın BEDELİ ÖDENECEKTİR..
Cem Uzanlar ,Yahya Demireller ve 100 lerce HARAMİ ülkeyi TALAN ederken sesi çıkmayan HÜKÜMET YOK bu ülkede...
AKP Haramilerin HORTUMLARINI bizim için Halk için KESMİŞTİR BU İŞ YÜREK ister
barayev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi