![]() |
#1 |
![]() Bayan muhasebeciyle evlenmek gibi bir hata yapmış olan koca karısına dedi ki.
-Karıcığım , bak evleneli bir sene oldu artık bir bebeğimiz olsun istiyorum ne dersin? -Haklısın ama şimdi bir bebeğimiz olmasına karar verirsek dur bakayım doğum ne zamana denk gelir....? Olmaz kesinlikle olmaz . Doğum Aralıkta olursa mahvolurum defter tasdikleri var . Mutlaka büroda olmam lazım. -O zaman bir dahaki ay denersek. -Ya öğrenemedin şu işi bir türlü Doğum ocak olursa yandım demektir. Tam bu yılın hesaplarını kapatma dönemi, bir de üç aylık muhtasarlar deli misin? -E sonraki ay ? -Yok olmaz ,Geçici vergi dönemi. -Doğum mart'ta olsa . -Olllduuu, tam gelir vergisi döneminde dokuz doğururken bir de çocuk doğururuz on olur değil mi? -E nisan? -Kurumlar Vergisi-üç aylık muhtasar -Yavv mayıs? -Yine tutturamadın, Geçici vergiler var yine ... -Haziran 'da doğum yaparsan peki? - Bak o olabilir işte ama Temmuz da tam bebeğin en önemli bakım zamanlarına yine muhtasar dönemi denk geliyor.. -Tamamm yaaa yapma o zaman bebek falan.. Her ay dolusun . Tıbbın ilerlemesini bekleyelim bari Ben doğururum başka çare yok ))
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() :D
muhasebedennn nefret ediyorumm,iğreniyorum,tiksiniyorumm :D gıcık oluyoruum :D neyse paylaşım için teşekkürler + ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Aklıma Rahmetli Kemal Sunal'ın bir filmi geldi. Salı sallanır. Çarşama çarşafa dolanır. Perşembe perişanlık. Cuma mübarek gün...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|