01-01-2009, 11:17 | #1 |
Bayan Tipleri!!
Bayan Tipleri
Bayan Harbi Kız # Şunları Söyler : Ahh boks maçına bilet mi aldın! Harikasın beee!!! # Halk Dilinde İsimleri : Delikanlı Kız, Bacı. # Avantajları : Kafadengi, eğlenceli. # Dezavantajları : Bu tipler genellikle erkek gibi yapılı güçlü kuvvetli olurlar. Kafasını bozarsanız, hakkınızda pek hayırlı olmaz... Bayan Cıyak Cıyak # Şunları Söyler : Seni serseeeeeeem!!!! Gel burayaaa!!! Çabuk söyle bu saate kadar nerdeydiiiiiinnnnnnnn? # Halk Dilinde İsimleri : Cadaloz, Başbelası. # Avantajları : Kendince size ilgi gösteriyor işte daha ne... # Dezavantajları : Sürekli kafanıza bişeyler fırlatır, uçan tekme savurur... Bayan Mızmız # Şunları Söyler : Aaah başım.. ayağım.. ayyy mideme ağrı saplandı. # Halk Dilinde İsimleri : Mıymıntı, Uyuntu, Karın ağrısı. # Avantajları : Sayesinde anatomi ve tıp bilginiz gelişir. # Dezavantajları : Bulaşıcıdır! Bayan Patron # Şunları Söyler : Çabuk kalk!! O kravat olmamış çıkar başka bir tane tak!! Saçlarını biraz kestir!! Git para kazan! # Halk Dilinde İsimleri : Çokbilmiş, Müdire Hanım, Diktatör, Terminatör! # Avantajları : Çoğunlukla doğruları söyler. # Dezavantajları : Yahu doğruları söylese ne oluuuuur, söylemese ne oluuur... Bayan Kararsız # Şunları Söyler : Ay ben ne yapsam.. İşten ayrılsam mı.. Evi değiştirsem.. Saç rengimi değiştirsem.. Yoksa böyle iyi mi.. Ayyy ya daha kötü olursa... # Halk Dilinde İsimleri : Bayan Panik, Bayan Kriz. # Avantajları : Kolay ikna edilir, kolay sakinleştirilir. # Dezavantajları: 2 dakika sonra herşey yeniden başlar. Bayan Vahşi # Şunları Söyler : Valla bu türün pek bilinen kalıplaşmış sözü yok, yani ne yapacakları hiç belli olmaz. # Halk Dilinde İsimleri : Çılgın. # Avantajları : Her an herşeye hazırdır. # Dezavantajları : Güvenilmezdir... Bayan Donuk # Şunları Söyler : Ne anlıyorsun bu çizgi filmlerden, bu abuk fıkralardan, karikatürlerden? Ne çocukça şeyler bunlar.. # Halk Dilinde İsimleri : Ruhsuz, Soğuk, Buz Kalıbı. # Avantajları : Hayatınızda olduğu sürece, arkadaşlarınızın sizin için endişelenmesini sağlar. # Dezavantajları : ...tabii arkadaş diye bişeyiniz kalmışsa Bayan Rüya Kız # Şunları Söyler : Seni herşeyinle çok seviyorum benim yakışıklı, akıllı, tatlı sevgilim! # Halk Dilinde İsimleri : Kanatsız Melek # Avantajları : Eğlenceli, akıllı ve eşsiz... # Dezavantajları : Ya hiç karşınıza çıkmaz ya da karşınıza çıktığında çok geçtir...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-01-2009, 15:13 | #2 |
Rüyaa kızı bulursanız ne mutlu
|
|
01-11-2009, 00:58 | #3 |
o rüya kız bir gün benim olacak az kaldı buna inanıyorum
|
|