AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Milletvekilleri Forumu AK Parti Milletvekilleri hakkında paylaşım bölümümüz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-02-2010, 22:42   #1
Kullanıcı Adı
BuRaK ReiS
Exclamation "Baydemir piyon olarak kullanılıyor"
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in dün yaptığı bir açıklamaya ilişkin AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç açıklamada bulundu.

''Diyarbakır'ın ne dediğini bilmeyen belediye başkanı, konusu suç teşkil eden bölücü beyanlarıyla Anadolu insanını tahrik etmek ve kışkırtmak için piyasaya sürülmüştür, anayasaya hayır oyu toplamak üzere ittifak oluşturan derin kamplaşmanın piyonu olarak kullanılmaktadır'' dedi.

Kılıç, yaptığı açıklamada, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in dün yaptığı bir açıklamada , ''Türk bayrağının yanında Kürt bayrağı da dalgalansa ne olur?'' sözlerine tepki gösterdi.

BDP'li Baydemir'in sözlerini ''zırva'' olarak değerlendiren Kılıç, ''72 milyon insanımızın ve 81 vilayetin birliğinin tek temsilcisi ay yıldızlı al bayraktır'' diye konuştu.

Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Millete aydınlık bir gelecek, özgür bir ülke ve gerçek bir demokrasi vadeden yeni anayasaya karşı terör örgütü PKK'yı sahneye sürenler, siyasi olarak da BDP'yi maşa olarak kullanmaktadır. BDP derin hesaplara hizmet eden bir partidir. Bölücülüğün siyasi zemindeki maşası olan BDP, boykot çağrıları yapmakla kalmıyor, bir seri provokasyon yapıyor, kışkırtıyor, tahrik ediyor, nefret ve kin duygularını körüklüyor. Bu ihanet cümlelerinin muhatabı tek başına sandığı boykot etmesi istenen Güneydoğulu seçmen profili değildir, 'hayır' oylarını artırmak istedikleri batılı seçmen profilidir. Diyarbakır'ın ne dediğini bilmeyen belediye başkanı, konusu suç teşkil eden bölücü beyanlarıyla Anadolu insanını tahrik etmek ve kışkırtmak için piyasaya sürülmüştür, anayasaya hayır oyu toplamak üzere ittifak oluşturan derin kamplaşmanın piyonu olarak kullanılmaktadır. Referandumun millet vicdanındaki karşılığının evet olduğunu gören hainler, geçmişten gelen derin ilişkilerini yeniden tazeleyerek milletin aziz vicdanını kanatmak ve yeni yaralar açmak arayışındadır. Bu derin ilişkinin tarafları büyük milletimizin hissiyatının ve asaletinin temsilcisi değildir. Milletin his dünyasının da siyasi duruşunun da temsilcisi değildir.''

Hatay Dörtyol'daki olaylara da işaret eden Kılıç, ''Dörtyol olayları başta olmak üzere, baktıkça netleşen ve derinleşen üç boyutlu bir resim var önümüzde'' dedi.

Milletin bu resme iyi bakacağı, derin ilişkileri sorgulayacağı, algılayacağı ve kararını ona göre oluşturacağının muhakkak olduğunu ifade eden Kılıç, sözlerini şöyle tamamladı:

''Hainler ve bölücüler 'hayır' dediği için anayasaya 'evet' diyorum hassasiyeti ile hareket eden vatandaşlarımızın haklılığı da bu sayede bir kez daha ortaya çıkmaktadır. Yalan, dolan, hile, desise ve ihanet senaryolarıyla milletin oylarını başkalaştırmak isteyenlerce yürütülen 'milli irade hırsızlığı', er ya da geç milli vicdanda hüküm giyecek ve gereği büyük milletimiz tarafından 12 Eylül 2010'da yerine getirilecektir.''

www.serhaber.com

Kaynak: aa

BuRaK ReiS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-03-2010, 00:46   #2
Kullanıcı Adı
redyellow
Baydemir çok konuşuyor, sürekli tahrik ediyor, buna bi dur demek lazım diye düşünüyorum.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2010, 00:49   #3
Kullanıcı Adı
Fırat
Kafasına sıkalım bence. Kürtler korkutularak susturulmaz. Ya öldüreceksin yada anlaşacaksın..
Alt 08-03-2010, 00:52   #4
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
Fırat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kafasına sıkalım bence. Kürtler korkutularak susturulmaz. Ya öldüreceksin yada anlaşacaksın..
??

Tam anlayamadım, biraz açar mısın?

Baydemirin "türk bayrağının yanında sarı kırmızı yeşil bayrak da dalgalansa ne olur" türünden açıklamalarını eleştiriyor ve çok konuşuyor diyorum.

Siz de bunu yazmışsınız.

Biraz açın lütfen.
Alt 08-03-2010, 00:55   #5
Kullanıcı Adı
Fırat
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Baydemir çok konuşuyor, sürekli tahrik ediyor, buna bi dur demek lazım diye düşünüyorum.
Dur diyeceksiniz ya buyrun siz açın nasıl dur diyeceksiniz..
Benim yorum gayet açık..
Alt 08-03-2010, 01:04   #6
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
Şu adana belediye başkanını görevden azil ettikleri gibi bu adamıda etseler artık diyorum..
mehmetakif24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2010, 01:06   #7
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
Dur diyeceksiniz ya buyrun siz açın nasıl dur diyeceksiniz..
Benim yorum gayet açık..
hocam görevden alma diye bi şey var?

mahkeme diye bi şey var, hukuk diye bi şey var.

İlla vurmak mı lazım? illa kafasına sıkmak mı lazım?

Vurmak konusunda baydemir ve şurakası daha tecrübelidir.
Alt 08-03-2010, 01:09   #8
Kullanıcı Adı
Fırat
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hocam görevden alma diye bi şey var?

mahkeme diye bi şey var, hukuk diye bi şey var.

İlla vurmak mı lazım? illa kafasına sıkmak mı lazım?

Vurmak konusunda baydemir ve şurakası daha tecrübelidir.
Orda duruyor alıp atsınlar içeri. Yenileri yedekte can atıyor.. Baskıyla birşey çözemezsiniz demek istediğim.. Ciddi ciddi kafasına sıkama düşüncesinde olduğum kanaatine varmışsınız..
Alt 08-03-2010, 01:14   #9
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
Orda duruyor alıp atsınlar içeri. Yenileri yedekte can atıyor.. Baskıyla birşey çözemezsiniz demek istediğim.. Ciddi ciddi kafasına sıkama düşüncesinde olduğum kanaatine varmışsınız..
hayır hayır sizin kafasına sıkma düşüncesinde olduğunuzu değil, tam tersi senin bize kafasına sıkın da kurtulun imasında bulunduğunuzu düşündüm. Yanlış mı?

Baskıyla çözelim demiyoruz ama bu adamın konuşmaları da haddi aşmıyor mu sizce?

Türk bayrağının yanında sarı yeşil kırmızı bayrak da dalgalansa ne olur diyordu mesela geçen gün.

Nedir bukonudaki görüşünüz, bunu söyleyen sürekli tahrik eden bir kişiye ne yapılmalıdır?
Alt 08-03-2010, 01:22   #10
Kullanıcı Adı
Fırat
Ben olsam onun gibilerini yanlızlaştırırım. Arkasına dönüp baktığı zaman arkasında cahil bir kütle görmeyecek hale getiririm. Şu anda BDP belediylerle ilkokul çocuklarına el atmış durumda. İlerisi için yine sorumlu insanlar yetiştireceklerdir. Ön saflard yine avukatlar göreceksiniz. Hiç bir şey yapmasa bile bölge insanını eğitse yirmi yıl sonra bu iş kendiliğinden çözülür. Ortaya bölgede sorunlu insalar çıkmaz. Biz ise koca bir kitleye yapmadığımızı bırakmayıp bunlara emanet etmişiz. O kitle arkasında dururken öyle kolay değil yakasından tutup içeri atmak.. Ben diyarbakırlıyım o bayrak ülkemin bayrağının yanıda dalgalandığı gün bu şehirde bir saniye durmam ya o bayrağı parçalarım yada çeker giderim bir daha dönmemek üzere..

Konu Fırat tarafından (08-03-2010 Saat 07:31 ) değiştirilmiştir..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)