AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-29-2009, 18:28   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Baykal bu cevaba çok kızacak ! - Video

"CHP'de kalsaydınız şimdi partinin başına geçerdiniz" diyen bir izleyiciye cevap veren Kültür Bakanı Ertuğrul Günay'ın sözleri CHP lideri Baykal'ı çok kızdıracak.

Tv8'de ‘Erkan Tan İle Başkent'ten' programına konuk olan Kültür Bakanı Ertuğrul Günay, bir seyircinin ''Ergenekon saçmalığını nasıl desteklersiniz'' sorusuna ‘Demokrasi darbeyle hesaplaşıyor' diyerek anlamlı bir cevap verdi.

Ergenekon sürecini herkesin sağduyu ile değerlendirmesi gerektiğini ifade eden Günay, "Türkiye 12 Eylül'ler 12 Mart'lar yaşadı, darbeye giden süreçleri gayet iyi biliyoruz" dedi.

Darbeye ortam oluşturmak için ülkenin siyasiler tarafından yönetilemez hale getirildiğini söyleyen Günay, daha sonra da bu darbeci çevrenin gelip iktidar olduğunu söyledi.

Ergenekon soruşturması öncesindeki olayları değerlendiren Ertuğrul Günay, bu dönemde de aynı senaryoların sahneye konduğunu belirtti.

2002 genel seçimleri ve 2004 yerel seçimlerini AKP'nin kazandığını ifade eden Bakan Günay, 2007 seçimlerini AKP'nin kazanmaması için ortalığın karıştırıldığını ifade etti.

Sürecin kesintiye uğraması için korku psikolojisinin oluşturulmaya çalışıldığını ifade eden Günay, Ergenekon soruşturması ile bu olayların perde arkasının gün yüzüne çıktığını vurguladı.

CHP'DEN AYRILMADIM KOPARILDIM

‘CHP'de başa geçme iddiası olan hiç kimsenin o partide yaşama hakkı yoktur' diyen Kültür Bakanı Ertuğrul Günay, ‘bana CHP'de üyelik hakkını bile çok gördüler' dedi.

Günay, ‘Ben CHP'den bir başka partiden milletvekili ya da bakan olmak için ayrılmadım. CHP'de siyaset yapma hakkım elimden alındığı için AKP'den aday oldum' dedi.

AKTİF HABER

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-29-2009, 18:33   #2
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
CHP'de siyaset yapma hakkım elimden alındığı için AKP'den aday oldum'
Keşke kafa yapınızı size fırsat vermeyen Cehepeninkinden ayrıştırsaydınız sayın Bakanım.
Şu sözleriniz bu tarafa "birazcık mecburiyet"ten geldiğinizi gösteriyor.

Yazık..

(Baykal'da bu cevaba kızmaz, tam aksine zil takıp oynar)
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-29-2009, 18:49   #3
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Alıntı:
CHP'DEN AYRILMADIM KOPARILDIM
bu yorumda çok vahim.
Ayrılmamış koparılmış demek ki chp'de gönlü var hâlâ
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-29-2009, 19:08   #4
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
Keşf-i Alem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Etabiki de adam gibi adam olsa idi CHP gibi köklü bir partide kalırdı ama maalesef.
Cehepenin köküne..
İncir ağacı dikeyim..

Evet yanlış yapmış..
Alt 07-29-2009, 19:13   #5
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Sen bana açık adresini versene çıkarayım seni ağaca .
Yerse tabi.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-29-2009, 19:14   #6
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Önce gidin size Türkçe yazmayı öğretsinler, sonra gidin yalayın bi güzel postal AK Parti'yi devirme hayaliyle; sonra bide gelin biz avucunuzu yalatalım.

Olur mu?

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)