![]() |
#1 |
![]() Aksam çıkmıs gene konuşuyordu bizim bunak bakın ne diyor,gelenek göreneklerimizde Başörtüsü yok Arapların dayatmasıyla kültürümüze girmiş diyor baykal..
Acaba laiklik bizim geleneğimizde var mı varsa biz niye bilmiyoruz.Başörtüsü mü laiklik mi Kültürümüzda gelenek? Başörtü Müslüman olan Türk milletinin İnancı gereği taktığıdır Laiklik ise halkın iradesini kendi ideolojileri doğrultusunda idrak edip rejim yaratan bunu tek başına yapan ses çıkaranı Asan demokratik(!) bir insan olan ULU önderimiz Atatürk Sayesinde mi demeliyim Yüzünden mi demeliyim bilemedim içimize girmiş ve bir avuç ******* tarafından savunulan bir Dogmadır..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
daha geçmişi bile hatırlayamıyor... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Baykal defalarca bunadı tedavi yöntemi belli aslında bu milletin başına çorap örmeyi kriz çıkarmayı bırakacak
dine saldırmayı mütedeyyin kesimle ugraşmayı bırakacak biraz demokrat olacak (bu en can alıcı olan malum bykıl postal medetçisi) ondan sonrada cehape gibi bir inönü despotluğunun başından ayrılacak öyle kurtulur... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() başbakanımız diyor yaa gece farklı sabah farklı konuşuyor :D gerçekten öle yaaa:D birisi şuna rodosu hatırlatsın:D
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Rodos derken şaka yapmış kendisi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bırakın kendi haline arkadaşlar :D konuştuça batıyor... Belediye seçimlerinde barajı bile aşamaz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bunak Baykal .... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bunayan bildiğini unutur bunak vasfına bürünür. baykal a uygun bir sıfat değil gibi geldi bana...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Baykal sen olmasan biz neye güleceğiz. iyiki varsın...... Sana öpücüklerimi yolluyorum.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|