![]() |
#1 |
![]() Baykal grup toplantisinda basörtüsüyle ilgili hadisi serif okumuş, fetvalar vermişti. Secim otobüsündeki afiste türbanli , pardüsölü bir kadinida kullanmisti. Ayrica secimlerden önce CHP'liler Türban dagitmislardi. Bassavci bunlari neden görmüyor acaba ?
Nerede Laikciler neden tepki göstermediler bu duruma nerede savcilar. Bu laiklige aykiri bir durum degilmi ? sadece bu örnek bile CHP 'nin kapanmasini gerektirir. Hani neredeler , CHP olunca durum degisiyor, Laikligin koryucusu oldugunu iddia edenler laiklige aykiri suc isleselerde sesiniz cikmiyor. Yargitay Bassavcisi neden CHP'nin isledigi suclari görmemezlikten geliyor. o halde bu dava hukuki degil siyasidir. ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bunu erdoğan yapsaydı yine halkı laiklik elden gidiyo diye sokağa çıkartırlardı.ama bay-kal yapınca hiç bi sorun olmuyo. hatta onun söyledikleri diyanet işlerinin söylediklerinden daha da önemli oluyo.lütfen bırakın bu işleri.bu kadar da riyakarlık olmaz.ben benden dolayı kaynaklanan yanlışlıkları-onlara göre- onların ne dediklerini dinleyerek mi düzelticem..ne biçim bi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() eeeeee savcıda biliyor bakalın dedikleriyle çeliştiğini müdahele etmiyor ak partinin sözünün eri olmasını hazmedemiyor öyüzden böyle yaptı
yani herkesin kendileri gibi namert olmalarını istyorlarya |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() :D :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Savcı o dönemde gazatelerden Ak Parti ile ilgili küpürleri kesiyordu sevgili kardeşim. O kadar temelli! kapatma gerekçeleri nasıl biraraya getirilebilir ki.. :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bu arada deniz bayank-kal'ın fotosunu çok beğendim hemen imza yaptım bilginizxe :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() aaaaa olur mu yasalar önünde herkes eşit,Türkiye Cumhuriyeti laik demokratik sosyal bir hukuk devleti.
Zaten yaşadıklarımız da bunları kanıtlıyor (!) değil mi?? _________ bu arada SamsuNLee bana bi yerden tanıdık geldi acaba aynı kişi mi ?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|