05-11-2008, 15:59 | #1 |
baykal sucu sıkıyonetım komutanlıgına attı
1 mayısı chp ysaklamıs sag partıler serbest bırakmıs
polisın 1Mayıs ta Taksım e gıtmek isteyen göstericilereyıllardır süregelen bu tartısmayı yine alewlendırdı Basbakan ERDODAN ,´´1977 sonrasında Baykalın enerjı wetabı kaynaklar bakanıoldugu ıktıdar döneminde Taksim MEydanı ,bu tür mitinglere yasaklandıgı meydan halıne gelmıstır´´derken Baykalise partisinin grup toplantısında yasagın sıkıyönetim komutanlıgınca werıldıgını soyledı yorumsuz kalmayın
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-11-2008, 16:06 | #2 |
baykal sucu sıkıyonetım komutanlıgına attı
Vakti zamanında padişahın biri eski vezirini kovmuş yeni bir vezir bulmuş tabi yeni vezir eski vezirin odasına yerleşirken dolapta 3 zarf var 1 den 3 e kadar sıralı birde not var çok başın sıkıştığında sırayla aç diye eski vezirde bırakmış lazım olr diye...
Aradan zaman geçmil önemli bi olay ülkede karışıklık başlamış padişah vezire bağırıyor sorumlu tutuyor. Vezir gitmiş ilk zarfı açmış zarfta suçu kendinden öncekilere at diye not var vezirde padişaha benden öncekiler şunu şurda yanlış yapmış diyor kelleyi kurtarıyor ... Aradan zaman geçiyor yine karışıklık padişah yine veziri suçluyor vezir ikinci zarfı açıyor zarfta Suçu alt kademedekilere at diyor vezirde işte alt kademeyi suçluyor kelleyi yine kurtarıyor... Bir müddet sonra yine olay çıkıyor karşıklık tabi vezirin kelle koltuk tehlikede hemen gidiyor 3. zarfa bakıyor zarfta Sende 3 tane zarf hazırla yazıyor... Baykalda yıllardır suçu hep başkalarına atıyor onunda zarf hazırlama zamanı gelir ama ne zaman bilmem |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|