![]() |
#1 |
![]() Erdoğan ve Gül'ün açıklamalarını görmezden gelen Baykal, eleştirmeyi sürdürdü
Başbakan Erdoğan ve Cumhurbşkanı Abdullah Gül'ün, Ermenistan'la sınır kapısının açılmasının Kaabağ sorununun çözümüne bağlı olduğunu açıklmasına karşın, CHP lideri Baykal hükümet politikasını eleştirmeyi sürdürdü. ERDOĞAN SON NOKTAYI KOYDU GÜL'DEN OBAMA'YA AZERİ MESAJI Baykal "1992’de Türkiye ile Ermenistan ilişkilerini derinden etkileyen bir gelişme yaşanmıştır. Ermenistan’ın Azerbaycan’ın topraklarının yüzde 20’sinin işgal altına almasıyla sorun çıkmıştır. Azerbaycan topraklarının yüzde 20’ye yakın kısmı Karabağ dışında Ermenistan işgali altındadır. Ortada bir Ermeni işgali vardır (...)Bütün dünya Ermenistan’ı işgalci olarak gördüğü sırada sınırlar kapatılmıştır. Sınırın açılması bu tepkiden vazgeçildiği anlamına gelir. Sınırın açılmaıs konusu Ermenistan’ın Azerbaycan’ı işgali ile ilgili düşünebilir ancak. Sınırı bir defa açarsanız ha istenilenler gerçekleşmedi diye kapatamazsınız." dedi. Halbuki daha dün, Antakya'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Erdoğan Ermenistan sınırının, Karabağ sorunu çözülmeden açılmasının söz konusu olmadığını söylemişti. Cumhurbaşkanı Gül'ün de ABD Başkanı Obama'yla görüşmesinde Ermenistan'la ilişkilerin geliştirilmesini Karabağ sorununun çözümüme bağladığı ortaya çıkmıştı
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ya nasıl çamur atayımda nasıl olursa olsun düşüncesi kardeşim adamın hiç bir şeyden haberi yokki bir laf konuşurken ölçüp biçmeden konuşuyor konuştuğu konu hakkında bilgi sahibi değil gazete manşetlerine bakıyor (hangi gazetelere baktığı malüm) sonra çıkıyor kürsüye o başlıklara göre atıp tutuyor ve rezil ediyor kendisini olay bundan ibaret...
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() İSHAKYILMAZ GEÇEN GÜN ÇOK GÜZEL BİR SÖZ SÖYLEMİŞTİ
Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bugün Kanal 7 ve Kanal D'nin ana haber bültenlerini izleme fırsatım oldu.
İki kanalda ilk önce Başbakan'ın açıklamalarını verdi. Yine ikiside daha sonra Muhalefetin yorumlarını izlettirdiler. Başbakanımız Karabağ sorunu çözülmeden adım atmayız diyor, krizmatik muhalefet ise bunun eleştirisini yapıyor. Burada ilginç olan haber kanallarının işin farkında olmadan haber yapmasıdır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Vay be Baykal... Ne günlere düştün. Rezil ettin kendini
![]() Hadi ben bunu geçtim de, şimdi bu adamı destekleyenler hala neye dayanarak destekliyorlar merak ediyorum. Gerçekten de başlıktakinden farksız durum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Gidipte sizin AL TAKKE ver ÇARŞAF gazetelerine mi bakacaktı. Y7ok artık daha nelere. Onlara bakacak olsa arap gazetelerinin türkiye haberlerini okur.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|