AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 07-15-2008, 11:36   #1
Kullanıcı Adı
TÜRK IRKI
Standart BAYRAĞIMIZI İNDİRME CESARETİNİ BULAN HAİNLER
PKK'nın provakate ettiği eylem hainlerin gövde gösterisine dönüştü...

Diyarbakır'da, cezaevinde saçları kesildiği ileri sürülen teröristbaşı Abdullah Öcalan’a destek amacıyla düzenlenen ve DTP milletvekillerinin yanısıra bazı sivil toplum örgütü temsilcilerinin de katıldığı yürüyüşte, polis taşlayan göstericiler, bir anakolunun bahçesinde dalganan Türk Bayrağı'nı da indirdi.

Göstericilere müdahale eden DTP'li yöneticiler, bayrağı alarak okul yöneticilerine teslim etti. Diyarbakır’da DTP ve bazı sivil toplum örgütleri tarafından Abdullah Öcalan’ın İmralı Cezaevi'nde saçlarının kazıtıldığı iddiasıyla gösteri düzenlendi. Bayındırlık Semti'ndeki DTP il binası önünde yaklaşık 6 bin kişi toplanırken, burada, DTP otobüsünden PKK marşları çalındı, yüzlerini poşularla kapatan gençler bölücü terör örgütü PKK ve Apo lehine sloganlar attı, açtıkları PKK flamaları ile parti binası önünde kortej halinde turladı.

TÜRK IRKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-15-2008, 11:39   #2
Kullanıcı Adı
Demokrat
al birini vur ötekine... insallah bu pkk pisligida, ergenokon pisligide temizlenecek ondan sonra önümüz acik zaten ;)
Alt 07-15-2008, 13:01   #3
Kullanıcı Adı
axwell84
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
al birini vur ötekine... insallah bu pkk pisligida, ergenokon pisligide temizlenecek ondan sonra önümüz acik zaten ;)
PKK ile Ergekokonu nasıl bir tutarsın. Biri devleti parçalamak için uğraşan bir terör örgütü diğerinin suçlananların suçları sabıt değil! ve işin acı tarafı PKK'ya karşı büyük zaferler kazanmış 2 tane Paşalamızı da böyle daha varlıgı kanıtlanmayan bir örgütün üyeleri gibi göstermek. PKK ile Onları bir tutmak kadar acı ve barbarca bir şey olamaz!!
Alt 07-15-2008, 13:01   #4
Kullanıcı Adı
politikaci
o adam linç edilsin
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-15-2008, 13:08   #5
Kullanıcı Adı
Demokrat
Alıntı:
axwell84 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
PKK ile Ergekokonu nasıl bir tutarsın. Biri devleti parçalamak için uğraşan bir terör örgütü diğerinin suçlananların suçları sabıt değil! ve işin acı tarafı PKK'ya karşı büyük zaferler kazanmış 2 tane Paşalamızı da böyle daha varlıgı kanıtlanmayan bir örgütün üyeleri gibi göstermek. PKK ile Onları bir tutmak kadar acı ve barbarca bir şey olamaz!!
ikiside terör örgütüdür.. ergenekoncular terör davasindan yargilaniyor yok sucsuzlarsa sorun yok ama suclu olanlar terör sucundan yargilandiklari icin terörist oluyorlar!..
Pkk ne kadar zararliysa bu ergenokonda o kadar zararlidir beni enterese etmez birilerinin eskiden pasa olup, olmadiklari bu ülkenin önüne takoz olan her kimse gereken yapilmalidir!
Alt 07-15-2008, 15:54   #6
Kullanıcı Adı
axwell84
Alıntı:
Alıntı:
axwell84 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ikiside terör örgütüdür.. ergenekoncular terör davasindan yargilaniyor yok sucsuzlarsa sorun yok ama suclu olanlar terör sucundan yargilandiklari icin terörist oluyorlar!..
Pkk ne kadar zararliysa bu ergenokonda o kadar zararlidir beni enterese etmez birilerinin eskiden pasa olup, olmadiklari bu ülkenin önüne takoz olan her kimse gereken yapilmalidir!
Mahkemece şucu sabitlenmediği sürece herkez suçsuzdur. Fakat yasından olsa gerek veya okumaya fırsatın olamdıgından bunu bilmiyorsun diğer bilmediğin bir husus ise!! Terörizm.

Terörizm, siyasal, dinsel ve ekonomik hedeflere ulaşmak amacıyla savunmasız ve suçsuz sivillere; resmî, yerel ve genel yönetimlere yönelik baskı, yıldırma ve her türlü şiddet içeren yolun kullanımıdır. Terör uygulayan organize gruplara terör örgütü; terör uygulayan şahıslara ise terörist denir.

Madem bu ülkenin önüne takoz koyanları her şekilde yargılarım diyorsun. Hadi buyur Kenan Evren'i yargılayın da görelim!!! Milletvekilliği dokunulmazlığını kaldıralım da görelim!!! Yolsuzluk yapanlar bu ülkenin önünde takoz değil herhalde!!!

Ama yaşın gereği normaldır, boyle konusman.

Alt 07-15-2008, 16:00   #7
Kullanıcı Adı
Demokrat
Sen giderken biz geliyorduk.. o yüzden yas olayina girme cikamazsin ;)..
Biz su andaki zanlilara terörist ilan etmedik ki bu dava sonucunda ortaya cikacak suclulari "terörist" ilan ettik ama anlama kapasiten olmadigi icin yada anlamak isine gelmedigi icin konuyu farkli boyutlara cekiyorsun..
O kisiler su anda zanlidir bekleyip görecegiz sonucunu ancak o kisileri sütten cikmis ak kasik olarak göstermeninde hic bir anlami yoktur yok öyleyseler bu kadar yaygara neden kopuyor ve dahada önemlisi neden tutuklu olarak yargilaniyorlar, neden kacma ihtimallerine karsi yurtdisina cikma yasagi konuluyor..
Benim dedigim gayet aciktir bana göre ergenokon gibi bir yapilanma pkk yla esdeger bir terör örgütü bu yapilanma icinde bulunanlarda teröristtir yok zaten öyle bir yapilanma yoksa senin hic ama hic gocunmana gerek yok ..
O kadar ikiyüzlüsünüz ki kenan evreni yargilayin diye burada yaygara yaparsiniz o kenan evrenin ürünü anayasayi degistirecegiz dedigimiz zaman yaygara koparir, o anayasayi ve dolayisiyla kenan evreni sahiplenirsiniz siz önce dün ak dediginize bugün kara demeyin sonrasi kolay!..
senide anliyorum insanda kuyruk acisi olmaya görsün böyle bir durumda ne yapacagini sasirir, salya, sümük saga, sola saldirir ..
hadi sana rastgele..
Alt 07-15-2008, 16:28   #8
Kullanıcı Adı
axwell84
Alıntı:
Sen giderken biz geliyorduk.. o yüzden yas olayina girme cikamazsin ;)..
Biz su andaki zanlilara terörist ilan etmedik ki bu dava sonucunda ortaya cikacak suclulari "terörist" ilan ettik ama anlama kapasiten olmadigi icin yada anlamak isine gelmedigi icin konuyu farkli boyutlara cekiyorsun..
O kisiler su anda zanlidir bekleyip görecegiz sonucunu ancak o kisileri sütten cikmis ak kasik olarak göstermeninde hic bir anlami yoktur yok öyleyseler bu kadar yaygara neden kopuyor ve dahada önemlisi neden tutuklu olarak yargilaniyorlar, neden kacma ihtimallerine karsi yurtdisina cikma yasagi konuluyor..
Benim dedigim gayet aciktir bana göre ergenokon gibi bir yapilanma pkk yla esdeger bir terör örgütü bu yapilanma icinde bulunanlarda teröristtir yok zaten öyle bir yapilanma yoksa senin hic ama hic gocunmana gerek yok ..
O kadar ikiyüzlüsünüz ki kenan evreni yargilayin diye burada yaygara yaparsiniz o kenan evrenin ürünü anayasayi degistirecegiz dedigimiz zaman yaygara koparir, o anayasayi ve dolayisiyla kenan evreni sahiplenirsiniz siz önce dün ak dediginize bugün kara demeyin sonrasi kolay!..
senide anliyorum insanda kuyruk acisi olmaya görsün böyle bir durumda ne yapacagini sasirir, salya, sümük saga, sola saldirir ..
hadi sana rastgele..
Ben gayet net anlıyorum. ama sen cumlelerını ıkı yonlu kurdugun ıcın kıvırma potansıyelı barındırıyorsun!!

"ikiside terör örgütüdür.. ergenekoncular terör davasindan yargilaniyor yok sucsuzlarsa sorun yok ama suclu olanlar terör sucundan yargilandiklari icin terörist oluyorlar!.." senin cümlelerin!!!

"İkisi terör örgütüdür" diyorsun!!! Yani terörist ilan ediyorsun peşinen sonra ki cümlende diyorsun ki, şuçsuzlarsa değillerdir terörist!! Önce adam gibi cümle kurmasını öğren!!

Mahkemece suçlu bulursa şuçludur!! Benim yediremediğim, peşinen paşalara terörist muamelesi yapılması!!

Şİmdi gelelim Anayasa ve Kenan Paşa'ya!! Diğerleri beni bağlamaz ikiyüzlü mü Üçyüzlü mü!! Kenan paşayı yargıla, Anayasayı'da değiştir!! Ben bu anayasadan memnunum demiyorum ki. Ama Anayasayı tek başına hangi iktidar olursa olsun ki daha açık olması itibariyle AK, CHP, MHP ve diğer partiler tek başına asla Anayasa yapmamalılar!!
Halk bütünlüğü sağlanmadan bir Anayasa değişikliğine kimse gidemez giderse, bu demokrasi olmaz. Demokrasi demek %1'lığı de göz önünde bulundurmak demek. Ama yasından dolayı ve fazla okumaman dan oturu tabı bunları nerden bılıceksın!! En yakın tarih de Venezuella örneği var aç bir bak istersen!!!

Bende salya sumuk yada kuyruk acısı ne gezsın. Aklı selım olan ınsanlar da bu soyledıklerın hıc olmaz. Bu dedıklerının kımlerde oldugunu cok ıyı bılıyorum!!
Alt 07-15-2008, 16:32   #9
Kullanıcı Adı
axwell84
Alıntı:
ozturks Nickli Üyeden Alıntı
Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, Zaman, insanları değil armutları olgunlaştırır. ...
yaşım büyük diye ukelalık etmeye hiç gerek yok zannımca 8)
Buarada yaşım 24, büyük birisi değilim
Alt 07-15-2008, 16:44   #10
Kullanıcı Adı
Demokrat
Sondan baslayayim ;
Sana cv ni sormadim ki senin hangi bölüm mezunu oldugun, ne yaptigin bizi ilgilendirmez biz karsimizdakinin yasina, egitime göre yorum yapmiyoruz!...
Yok olayin o boyutuna girersek "benim babam senin babani döver" misali bir sonucla karsilasabilirsin..
Anayasa olayina gelelim evet bencede yeni anayasa toplumsal bir konsensüsle yapilmalidir ancak muhalefet buna kesinlikle yaklasmiyor eger objektif bakarsak ak partinin hazirladigi taslakta islami bir rejime yönelik calismalar varmiydi ancak paranoyak cevreler daha olayi bastan koparim daha görüsmeler baslamadan tikiyor..
Kendilerine onursal baskanlik adledilen eskimis hukukcularda bu meclis anayasa yapamaz diyerek resmen yasamanin önünü keserken hangi toplumsal uzlasidan bahsediyoruz ki!..
Demokrasi noktasinda ayni düsünüyoruz bana görede her kesim yeni anayasada kendini bulmalidir ancak malumunuz bu öyle kolay olacak birsey degil ancak muhalefet partileri isin ucundan tutmak bir yana isi dahada yokusa sürüyorlar..
Simdi asil konuya gelecek olursa yazdiklarim gayet aciktir ben ergenokon tarzi bir yapilanmayi terörist bir yapilanma görüyorum yok zaten böyle bir yapilanma yoksa savcinin iddasi gibi benim sözlerimde havada kalir, o yönde müsterih olabilirsin..
Nasilki dava sonucu belli olmadan birilerini suclu ilan edemiyorsak senin yaptigin gibide onlari "kahraman" ilan etmeyelim dava sonucunda yüzünü kizartacak bir sonuc cikabilir..
Hep yargiya müdahale etmeyelim diye dem vuruyoruz ama yargi sürecindeki bir konuda kesin konusmalar yapabilyioruz, bekleyip görmek cok mu zor!..
Bir kez görüsümü altini cizerek belirtiyorum bu dava sonucu suclu bulunanlar bana göre pkk lilar gibi teröristtir beni eski makam ve mevkileri zerre kadar ilgilendirmez..
Benim ülkemin birligine, dirligine kasti olan her kim olursa olsun hakettigi cezayi almalidir yok zaten isnad edilen suclari islemedilerse alni ak sekilde toplumda gezebilirler....
Bir nokta daha bende 12 eylülcülerin yargilanmasindan yanayim ancak bu öyle kolay olmuyor dün 12 eylüle veryansin edenler bugün 12 eylülü sahiplenmis buyrun böyle bir ortamda isin icinden cikin!

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)