AK Gençliğin Buluşma Noktası


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 12-18-2012, 13:13   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Bayraklı'da CHP zorbalığı!


Şapka giymeyenleri, kendisine muhalif olanları İstiklal Mahkemeleri eliyle astıran CHP’de, insan hayatını hiçe sayan zihniyet değişmiyor. Toplantıda tartıştığı AK Parti Belediye Meclis üyelerini zabıta ve özel güvenliğe emir vererek dışarı attırmaya çalışan CHP’li İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın, “Kalp hastasıyım” diyen AK Partili Hüsnü Boztepe’ye, “ölürse ölsün” anlamına gelebilecek sözlerle karşılık verdiği ortaya çıktı.

Karabağ'ın kan donduran ifadeleri Belediye Meclisi tutanaklarıyla su yüzüne çıktı. Karabağ'ın tartışmanın bir yerinde “Çekinmeyin bunları dışarı atın... Kalp hastaları, sağlık servisimiz hazır dışarıda. Gerekeni yapar. Gerekirse güç kullanarak dışarı alın. Kaldırın arkadaşı yerinden. Arkadaşlar bırakın onun gürültüsünü alın dışarı” sözlerini sarf ederek, kalp rahatsızlığı olan Boztepe için yapılan uyarılara kulak asmadığı anlaşılıyor.

“30 KİŞİ ÜZERİME ÇULLANDI”

Akit'in ulaştığı Boztepe, yaşadığı dehşetin perde arkasını anlatarak, “Benim kalp rahatsızlığım var. Onlara ‘üstüme gelmeyin, kalp hastasıyım' dedim. Uyarmama rağmen zorbaca davrandılar. Hepsi üstümüze çullandı. Orada bulunan 30 zabıta ve özel güvenlik görevlisi üstümüze çöktü. Arada kaldık. Kan ter içinde kaldım” dedi. O sırada dışarıda hiçbir sağlık tedbirinin olmadığını, Karabağ'ın herkesi yanılttığını dile getiren Boztepe, “Dışarıda ne ambulans ne de doktor vardı. Başıma bir şey gelse, orada kalp krizi geçirsem ne olacaktı? Aileme, çoluk çocuğuma bunun hesabını nasıl vereceklerdi? Böyle davranan bir belediye başkanı olamaz” diye konuştu.

ÖZEL GÜVENLİKÇİ DEĞİLDİLER İDDİASI

Bayraklı Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Ali Aslan ise, Belediye Başkanı Karabağ'ın emriyle kendilerini dışarı atmaya çalışan özel güvenlik görevlileri hakkında şok bir iddiada bulunarak, salondaki özel güvenlik görevlilerinin bir kısmının Belediye Başkanı'nın tanıdıkları olduğunu, onlara güvenlik üniforması giydirildiğini, aslında güvenlik izin kartları olmadığını iddia etti. Aslan, “Bunun araştırılması için Özel Güvenlik Şube'ye başvurduk. Özel güvenlik görevlerinin kartlarının yakalarında takılı olması lazım. Hiçbirisinin yaka kartı yoktu” dedi.


Yeni Akit

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi