08-13-2011, 07:14 | #1 | |||
Bayram Ali Hoca:"Hz. Muhammed esittir Allah"
Yorumlarınızı bekliyorum. Demin babama izlettim oda şoka girdi . Bu internet çıktı hocaların videoları patladı gitti .
|
||||
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-13-2011, 07:21 | #2 |
bayram ali hocanın kendi sözü değil ki...
videoda imamı rabbaninin sözü olduğunu söylüyor... çok aşırı bir söylem çok önünde arkasında ne var bilmiyoruz bayram ali hoca sadece o kısmı alıntıladığı için söylüyorum o söz şirke götürür adamı... Nedemek hz.muhammed eşittir Allah ? Muhammed, yalnızca bir elçidir. Ondan önce nice elçiler gelip geçmiştir. Şimdi o ölürse ya da öldürülürse, siz topuklarınız üzerinde gerisin geriye mi döneceksiniz? İki topuğu üzerinde gerisin geri dönen kimse, Allah'a kesinlikle zarar veremez. Allah, şükredenleri pek yakında ödüllendirecektir. Ali İmran 144 |
|
08-13-2011, 07:22 | #3 |
bunun bir açıklaması var mı ?
çünkü ben bu hocayı hep dinlerdim güzel vaazları olan bir hoca ? |
|
08-13-2011, 07:23 | #4 |
Aylardır dönüp dolaşan video bu yanılmıyorsam,açıklama yapmış mı ? Hala yapmadıysa yemişim hocalığını.
|
|
08-13-2011, 07:24 | #5 |
Adam öldürüldü la ne açıklaması yapacak reyiz ya
|
|
08-13-2011, 07:25 | #6 |
Arkadaşlar bayram ali hoca camiide öldürüldü...
kendisinden ne açıklama bekliyorsunuz yanılmıyorsam 5 yada 6 sene oldu... kaldı ki kendi sözü değil baksanıza imamı rabbaninin sözüymüş... bence bayram ali hocadan bayrağı kim devraldıysa bu sözün ne manaya geldiğini açıklamalıdır... |
|
08-13-2011, 07:27 | #7 |
nedir, ne degildir bu videonun devami nedir bilmiyoruz o acidan bu kisa video üzerinden böyle önemli bir zati muhterem hakkinda suizanda bulunmak istemem..
aslinda birde olayin tasavvufi boyutu vardir bildigimiz gibi hallaci mansur enel hak dedigi icin asildi yani bir sekilde insani sevmek, Allahi sevmek olarak görülür sonucta yaradanda dolyi seviyoruz yaradani mantigi vardir.. ama buradaki durum daha cok esit kosma gibi görünüyor ki iste o sirke girer ve malesef bir kisim sia yada bir kesim alevilerin düstügü durumda tam iste budur!.. |
|
08-13-2011, 07:27 | #8 |
la reyiz ama bu hocanın süper sohbetleri var yav .
la bunu deyip göçtüyse benim anladığım manasıyla yazık yav .. |
|
08-13-2011, 07:28 | #9 |
Eger ikisini de birbirinden ayirmayiz yaradani da elcisini de esit severiz baabinda dediyse bir problem yok tabi koskoca hoca kalkip da yaradan ile kulunu esit tutacak degil ya
|
|
08-13-2011, 07:29 | #10 | ||||
Alıntı:
Vidyoyu Tayyar abi bulmuş. Hikayesini bilmiyorum ama kendisi detaylıca anlatabilir. |
|||||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|