|
![]() |
#1 |
![]() Cinayet derin güçlerin işi
İsmailağa Camii'nde 3 Eylül 2006 günü sabah namazı sonrasında dua ettiği sırada bıçaklanarak şehit edilen Bayram Ali Öztürk’ün derin güçler tarafından öldürüldüğü, en yakınları tarafından da zikrediliyor. ![]() İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isimleri Metin Balkanlıoğlu ile Cübbeli Ahmet Hoca, vefatının 2. sene-i devriyesinde Bayram Ali Öztürk ve işlenen cinayet ile çok çok çarpıcı açıklamalarda bulundular. METİN BALKANLIOĞLU HOCA ANLATIYOR… Metin Balkanlıoğlu hoca Bayram Ali Öztürk’ün şahsı ve şehit edilmesi ile ilgili şunları söyledi: "Bayram Ali Öztürk ağabeyi Eminönü Müftülüğü bünyesinde birlikte çalışırken tanıdım. Olağanüstü azimli, hepimizi birkaç katına kadar katlayacak bilgi ve ilme sahip bir hocaefendiydi. Olağanüstü bir kitap düşkünüydü. Şahadetinin bir süre öncesinde ev telefonundan yaptığımız 45 dakikalık görüşmede kendisinin vurulacağından bahsetti. Ben mübala ettiğini düşünerek önemsemedim. Bu noktada halen kendimi affedemiyorum. Bir keresinde Ordu Çatak’a birlikte gitmiştik. Bir konferansta Hocaefendi bana istihbarat birimlerinin kendisini uyardığını, 'Canınızdan endişe ediyoruz, kendinize dikkat edin' diyerek biraz toparlanmasını istediklerini anlattı. Bunu bizzat ağzından duydum. İstihbarat birimleri 'Böyle bir sonuç yaşayabilirsiniz' demişler." Bayram Ali Öztürk’ün şehid edilişi ile ilgili bir takım gazetelerde iftiradan öte yayınlar çıktığını söyleyen Balkanlıoğlu, "Bu olay tamamen derin güçlerin işidir. Son günlerde ortaya çıkan Ergenekon olayı ile bunu daha iyi anlıyoruz. Süreci düşünürsek derin bağlantılı cemaat dışı gelişmelerle ilgili işlenmiş cinayet. Kimin yaptığına yönelik adres, isim verecek durumda değilim ama bunun Ergenekon olayları ile ilgili derin bir iş olduğuna kesin kaniyim. Ergenekon'un en tekin isimlerinden bir tanesinin Çarşamba’ya gelerek birileri ile görüştüklerini, o dönemin görgü şahitleri anlatmışlardı. Çarşamba'yı haraca bağlamak isteyen mütedeyyin görünümlü bir gurupla irtibatlı olduklarını görgü şahitleri bizzat söylemişlerdi. Ergenekon iddianamesinde de Çarşamba’yı bir takım olayların içine çekmeye çalıştıklarına yönelik bazı telefon görüşmelerinin de olduğunu gördük. Bağlantı olduğuna yönelik alametler var" diye konuştu. CÜBBELİ AHMET HOCA: YERİ DOLDURALAMAYACAĞI İÇİN HEDEF SEÇİLDİ Cübbeli Ahmet Hoca ise Bayram Ali Öztürk Hoca cinayeti ile ilgili düşüncelerini şöyle sıraladı: "Çok iyi bir ilim ve kitap erbabıydı. Kitap hastası, ilim düşkünü bir zattı. Çok önemli bir özelliği dünya meselelerine vakıf olmasıydı. Yeri doldurulamayacak bir insan olması karanlık güçlerin tercih sebebi olabilir." HAKAN GÜNEŞ/İSTANBUL habervaktim
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ''DERDİM..DERDİM..ANLAYAN OLSA DERDİM..!!'' Bu muhteşem sözlerinin sahibi.. Benim için çok değerli çok sevdiğim hocam.. Hz.Ömer gibi camide şehit olmayı arzu eden ve Rabbimin onu Hz Ömer gibi camide yanına aldığı değerli kulu..Ne mutlu.. Yıllar öncesinde onu öldürmek maksadıyla yanlışlıkla Hızır hocanın canına kast etmiş ve öldürmüşlerdi..Ve yine tesadüf o haberide Vakit duyurmuştu.. En büyük amaçları Mahmud efendi hzleri..Ona ulaşamadıkları için en yakını,onun damadı olan Bayram hocayı şehid ettiler.. Ne mutlu ki dilediği şekilde çıktı yola..Allah şefaatine eriştirsin..
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Malesef dink cinayeti için o kadar baskı yapılırken.. Hocamın cinayeti kimseyi ilgilendirmedi..
Bu çok üzücü > ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|