AK Gençliğin Buluşma Noktası
Güzel Sözler & Vecizeler Güzel sözler ve yolumuza ışık tutan vecizeler...

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 02-17-2009, 16:43   #1
Kullanıcı Adı
milletinadami
Standart bayram hocadan inciler....
Dünyaya geldin yakayı ele verdin <Mahmud efendi hz. k.s.>

; Sen imamı Rabbani (k.s.) den şaşma kardeşim. <B. Ali Öztürk>

; Aşk fedakarlıktır. Bizim dergahımız aşıkların kâbesidir. <M. Celaleddin Rumi k.s. - B. Ali Öztürk>

; İnsanın içi ALLAH'ın zikri ile dışı da şeriatın hükümleri ile süslü olması ne muazzam bir nimettir < i. Rabbani k.s. - B. Ali Öztürk >

; Kendisini Avrupalı bir gavurdan, kafirden daha üstün görenin ALLAH'ı tanıması haramdır. <İ. Rabbani k.s.> Gidip kafirin önünde diz çök demiyoruz sana, ama nefis muhasebesini yaparken onu kendinden yüksek bil.

; Cenabu ALLAH, Musa aleyhisselâm ile Tûri Sîna dağında görüşeceği zaman dağlara sordu. Kim Musa aleyhisselâm ile görüşmeme mekan olmak ister ? Dağların hepsi ben, ben , ben dedi. Tûri Sîna boynunu eğdi. ALLAH Tûri Sîna dağındaki tevazuu gördü onu seçti. (İmamı Kuşeyri - B. Ali Öztürk)

; ALLAH'ın rahmetinden başka umudum kalmadı, Cenabı hakkın mağfiretinden başka bana imdatçı yoktur. <İ. Rabbani k.s.>

; Sahabe-i kiramın dağ gibi amelleri vardı, ama hiç amelleri yok gibi idiler.

; Siz Sahabe-i Kiramı görseydiniz onlara deli derdiniz, Onlarda sizi görse sizin dininiz imanınız yok derdi. <Hasan-ı Basri rh.a. - B. Ali Öztürk>

; İslam ve şeriat (din) mecburi istikamettir. <B. Ali Öztürk>

; Bizden istenen herşeyin faydası mutlaka bizim içindir. İslam. <B. Ali Öztürk>

; İslam 3 ayak üzerine kurulmuştur.
iman - amel - ihlas 3 ayaklı masanın 1 ayağı yoksa düşer, bizde böyle oluruz. <B. Ali Öztürk>

; Sen memursun, ALLAH âmirdir. Memur, Âmirin dediği gibi olmaya, çalışmaya mecburdur. <B. Ali Öztürk>

; Bizim biricik bir hedefimiz var Muhammed Mustafa (s.a.v.) in yolundan gitmek. Gidiyorsam mutlu olurum. Aksi takdirde ben rezil olurum <B. Ali Öztürk>

; Güneşin alternatifi varmı ? Suyun alternatifi varmı ? Oksijenin alternatifi varmı ? Hayır. islamında alternatifi yoktur. <B. Ali Öztürk>

; Türkienin nüfusu aşağı çekiliyor. Dünya politikalarıyla. <B. Ali Öztürk>

; Ne yapsak eksikiz. eksikiz, eksikiz. <B. Ali Öztürk>

; Kafalar Avrupaya göre döşendi. Bu kafanın Muhammed Mustafa (s.a.v.) endekslenmesi lazım. Aksi halde hiç bir ayet, hadis fayda vermez. ALLAH verdirirse verdirir ama aksi halde yok. <B. Ali Öztürk>

; Resul-i ekremin 100 lerce 1000 lerce sünneti vardır. Yaşanıyorsa şahsiyet vardır. <B. Ali Öztürk>

; Dünyaya 100 kere gelsem gitsem Muhammed Mustafanın saçının telini anlatamam <Mevlana C. Rûmi k.s. - B. Ali Öztürk>

; rh+ Alime ihtiyaç var. rh + hocaya ihtiyaç var.<B. Ali Öztürk>

; Alem kutbul irşadın etrafından döner.<B. Ali Öztürk>

; Bu iş nasıl olacak ? Gücün var ise rahlenin başına çökmek gerek. <B. Ali Öztürk>

; Eskiden dervişlerin yüzüne sinek konsa onu kaçırmazdı, başkasına konmasın diye. <B. Ali Öztürk>

; Bazılarının hıçkırıklarına dayanarak ALLAH bizi böyle idare ediyor. <B. Ali Öztürk>

; Dünyadaki en büyük ganimet ALLAH'ın sevdiğin sevmektir. Ehlullaha muhabbet hallere vesiledir. <B. Ali Öztürk>

; Koyunun kalbine bakmışlar 2 tane delik var, 2 tane yavrusu ölüymüş. Başkasının kalbine bakmışlar bakmışlar onunkinde 4 tane delik var. Onun 4 tane yavrusu ölmüş. Bugün Türkiye'de kaç tane ananın kalbi delik biliyomusun <B. Ali Öztürk>

; Bir Çeçen gencini Rus gavurları esir etmişler, Onu bağlamışlar demişler : Biz seni birazdan şu gördüğün makina ile sabun edicez. Çeçen demiş: - Siz beni sabun mu ediceksiniz.? - Evet. Köpürürsem nağmerdim ! <B. Ali Öztürk>

milletinadami isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)