12-20-2008, 14:02 | #1 |
Bazı Kadınlar Adamı Böyle Deli Eder
Kadın : Günün nasıl geçti hayatım?
Erkek : İyi.Değişik bir şey 0lmadı. > Kadın : Yani? Erkek : Yani ne? Kadın : Değişik ne olmadı? Erkek : Bu nasıl soru şimdi, ne demek "Değişik ne olmadı?" Kadın : Evet ne demek, ben de onu soruyorum zaten. Erkek : Olmayan şeyleri mi anlatmamı istiyorsun? Kadın : Olan şeyleri anlatmadığın çok açık. Erkek : "Değişik bir şey olmadı " dedim ya. Kadın : Duydum, sağır değilim. Erkek : Sabrımı mı sınıyorsun? Kadın : Buna gerek var mı? Sen her zaman patlamaya hazır bir bomba, ben de seni sinirlendirmemek için sürekli çaba sarfetmek zorunda olan zavallı. Erkek : Yöntemlerini gözden geçirmeni tavsiye etmek zorundayım. Kadın : Sen biraz daha sakin olmaya çalışsan nasıl olur? Erkek : Bu konuşma başlayana kadar gayet sakindim. Kadın : Seni ben sinirlendirdim yani. Erkek : Ben öyle birşey demedim. Bu konuyu kapatabilir miyiz lütfen? Kadın : Kapat kapat, bunu da örtbas et bakalım. Erkek : Evet, bugün ne olmadığını anlatmamak için konuyu değiştiriyorum. > Kadın : Şimdi bir parça dürüst davranmaya başladın işte. Erkek : Yemekte ne var bugün? Kadın : Değişik bir şey yok. Case 2 Kadın : Canım çok beklettim mi? Erkek : Önemli değil aşkım, ben de gazetemi okudum. Kadın : Merak etmedin mi? Erkek : Neyi? Kadın : Tam bir saat geç kaldım ve sen beni merak etmedin öyle mi? Erkek : Aslında merak ettim, hem de çok. Kadın : O yüzden mi oturup gazeteni okudun? Ölüm ilanımı falan mı görmeyi umuyordun? Erkek : Ne yapsaydım, seni beklerken tırnaklarımı mı yiyecektim? Kadın : Tabii.Bir telefon etmek aklına gelmedi değil mi? Öldüm mü, kaldım mı, tinerciler mi saldırdı? Erkek : Tinerciler falan saldırmamış işte. Kadın : Pek bir kinayeli söyledin. Keşke saldırsalarmış der gibi. Erkek : Şimdi benim anlamadığım, geç kalan sensin ama suçlu nasıl ben olabildim? Kadın : Şöyle ki; sen beni merak etmedin, arayıp sormadın. Aynen böyle oldu. Erkek : Benim bildiğim geç kalacak olan arar, haber verir. Kadın : İyi ki de aramamışım. Beyefendinin gazete keyfini bölecekmişim baksana. Erkek : Gazete okumasaydım ne saçmalayacaktın merak ettim şimdi. Kadın : O zaman kesin arardım. Erkek : Yuh! İyice saçma sapan konuşmaya başladın sen. Kadın : İşine gelmedi galiba. Erkek : Bak garson geliyor, ne içersin? Kadın : Canım bir şey istemiyor. Erkek : Çay? Kadın : İstemiyorum. Erkek : Ihlamur? Kadın : İstemiyorum dedim ya. Erkek : Kök? Kadın : Ne kökü? Erkek : Zıkkımın kökü. Kadın : Teskin edici özelliği varsa. Erkek : Olmaz mı? Case 3 Kadın : Bak bu bluzu yeni aldım, nasıl? Erkek : Çok güzel. Bu dar kesimli bluzlar çok yakışıyor sana. Volanlar da ayrı bir hareket katmış kıyafete. Kadın : Bunları bir yerden ezberledin de söylüyorsun değil mi? Erkek : Hayır, sadece fikrimi söyledim. Kadın : Volan ne demek biliyorsun yani? Erkek : Ehem. Bir fikrim var, evet. Kadın : Hiçbir fikrin yok değil mi? Sırf konuyu kapatmak için ezberden sallıyorsun. Erkek : Seni mutlu etmek için bu saçma sapan şeyleri ezberlemişim, hala üstüme geliyorsun. Kadın : Konumuz bu mu şimdi? Senin ezber kabiliyetini mi tartışacağız? Erkek : Haydaa! Kadın : Seninle artık ortak bir mevzumuz kalmadı farkında mısın? Oturup iki satır konuşamıyoruz. Erkek : İki satır konuşmak için moda uzmanı mı olmam gerekiyor? Sen futbolla ilgilen mesela. Ben volan dedim , sen futbolla ilgili ne diyebilirsin? Kadın : Beni zayıf tarafımdan vurmaya çalışma tamam mı? Futbol hakkında tek bildiğim, bir top ve onar kişilik iki takımla oynandığı. Erkek : Sen de benim tek tutkum futbol hakkında bir şey bilmiyorsun ve bak kıyamet kopmadı. Kadın : Tek tutkun demek. Ben ne oluyorum? Erkek : Bu konuşmanın gidişatı hiç hayırlı görünmedi gözüme. Kadın : Senin gözüne var bir gözükecek zaten. Biricik tutkun futboldan başka bir şey görmüyorsun ki. Erkek : Futbolu kıskandığını söyleme sakın. Kadın : Kıskanmalı mıyım? Erkek : Senin bluzunu beğenen de kabahat. Kadın : Bu bluz yeni değil zaten. Üç yıldır giyiyorum ama sen farkında bile değilsin. Erkek : Mesele şimdi anlaşıldı. Bugünkü testi geçemedim yani. Kadın : Ne zaman geçtin ki? Erkek : Şaşırtmaca verdin ama. Kadın : Filhakika
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|