![]() |
#1 |
![]() BU ÇAĞRI HERKESE BU ÇAĞRI BÜTÜN MİLLETE
Ey Milletim! Önümüzde 29 Mart yerel seçimleri var. Her parti gibi Büyük Birlik Partisi de bu seçimlere elinden geldiği kadar iyi bir şekilde hazırlanıyor. Bu itibarla, seksen bir ilimizin tamamına yakınında, ayrıca merkez ilçe, ilçe ve beldelerimizin önemli bir kısmında belediye başkan adayı çıkarıyor. Fakat Büyük Birlik Partisi bu yerel seçimlerde ilk defa bir şey daha yapıyor. İnşallah başta seksen bir ilimizin merkez ilçeleri olmak üzere, Türkiye'deki toplam 923 (dokuz yüz yirmi üç) ilçenin tamamında, bir tek fire vermeksizin İL GENEL MECLİSİ adayı çıkarıyor ve seçimlere giriyor. Peki, bu ne anlama geliyor? Bu şu anlama geliyor. Bu yerel seçimlerde sandık başına gidecek bütün vatandaşlarımızın; TEK olarak AYRI ZARFA konup AYRI SANDIĞA atılacak, muhtemelen yine TURUNCU renkli olacak olan İL GENEL MECLİSİ oy pusulalarında, Büyük Birlik Partisi'nin "HİLÂL" içinde "GÜL"den oluşan amblemini görmeleri anlamına geliyor. Yani Ankara'nın merkezinde yaşayan da görecek; Edirne'nin, Ağrı'nın filan köyünde veya mezrasında yaşayan da görecek. Ey Milletim! Büyük Birlik Partisi sizlerden bu yerel seçimlerde; belediye başkan adayı gösterdiği her yerde, hem İL GENEL MECLİSİ oyunuzu, hem belediye başkanlığı oyunuzu hem de belediye meclisi oyunuzu istiyor. Belediye başkan adayı çıkarmadığı il, merkez ilçe ve ilçelerde ise, SADECE İL GENEL MECLİSİ oylarınızı istiyor. Belediye başkan adayı göstermediği yerlerdeki BBP'lileri de, belediye başkanlığı ve belediye meclisi oylarında serbest bırakıyor. Yani buralarda herhangi bir partinin lehinde veya aleyhinde bir tutum takınmıyor. Öte yandan, büyük şehir belediye başkanlığı, merkez ilçe, ilçe ve belde belediye başkanlığı ve belediye meclisi oylarını; AKPARTİ, Milliyetçi Hareket Partisi, Demokrat Parti, Saadet Partisi, Demokratik Sol Parti, Cumhuriyet Halk Partisi veya bir başka partiye verme konusunda kararlı olan bütün vatandaşlarımızdan da, HİÇ OLMAZSA bu yerel seçimlere mahsus olmak üzere, yani BİR DEFALIĞINA DA OLSA İL GENEL MECLİSİ oylarını Büyük Birlik Partisi'ne vermelerini istiyor. Aynı şekilde; "Benim ikinci partim Büyük Birlik Partisi, ben bu partinin, kadrolarının ve Muhsin YAZICIOĞLU'nun, rüzgâr ne taraftan eserse essin, DİK DURUŞUNU, gürültüye pabuç bırakmayan kararlı tavrını beğeniyor ve takdir ediyorum, Muhsin Bey'in gönlümüzdeki yeri bir başkadır." diyen bütün vatandaşlarımızdan da bu yerel seçimlerde BİR DEFALIĞINA DA OLSA, İL GENEL MECLİSİ oylarını Büyük Birlik Partisi'ne vermeye, TERCİH mührünü, İL GENEL MECLİSİ oy pusulasının ortalarında yer alan "HİLÂL" içinde "GÜL" ambleminin altındaki yuvarlağın içine basmaya davet ediyor. BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ GÖNÜLLÜLERİ
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() SONUNA KADAR BÜYÜK BİRLİKLİYİZ!..KİMİN GİTTİĞİ YOLUN DOĞRU OLDUĞUNU BİR ALLAH BİLİR!..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() 2. numan Nickli Üyeden Alıntı
![]() HA HA HA GÜLMEKTEN ÖLDÜM YAZIK YAAAAAAAAA Asıl sana yazık be. Elini kirden uzak tutmuş bir siyasi hareketten bahsediyor haberde. Diğer partiler trilyonlarca lira seçim yardımı alırken BBP bütün maddi sıkıntılara rağmen birçok ilde aday gösteriyor. Yıllardır halkının kendisini GÖRmesi için bekliyor. Bazıları gibi siyaseti menfaat için yapsalardı şimdiye çoktan siyaseti bırakmış olurlardı.Sen kendi ağlanacak haline gül. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() 2.kurtulmuş Nickli Üyeden Alıntı
![]() hadi ya eleştirmiyor diyemi ha ha ha mehmet akifin dediği gibi ZULMÜ ALKIŞLAYAMAM Bak sayın çok değerli ipinden kurtulmuş arkadaş. BBP zulmü alkışlayan bir siyaset izleseydi Şimon Peres mecliese geldiğinde meclisi terketmezdi. Meclisi sadece Yazıcıoğlu terketmiştir. Muhalefete gelince Akpartiyi desteklediğinin 10 katıda eleştirisi ve muhalefeti vardır. doğan grubu zaten BBP yi haber yapmıyor. Haber yapan kanallarda sadece hükümete destek verdiğinde haber yapıyor. Sizin ki gibi kanalları olsaydı sende görürdün BBP muhalefetini. BBP doğru gördüğü her konuda herkese destek vermeye hazırdır. Sarıkız ve Ayışığı darbe girişimlerinin ortaya çıkarılması için meclise önerge veren Ufuk Uras'a bile destek vermiştir Yazıcıoğlu. Ama haksızlık karşısında da sessiz kalmamıştır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|