AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-17-2009, 20:02   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart BBP'de Tanıdık Muhalefet Kervanına Katıldı;Demokratik Açılımı İhanet Olarak Gördü!
BBP, BU İHANET PROJESİNİN HİÇBİR SAFHASINDA YER ALMAYACAKTIR 16 Ağustos 2009 Pazar
Genel Sekreterimiz Mustafa Destici ülke gündemini değerlendirdiği bir basın açıklaması yaptı.

Genel Sekreterimiz Mustafa Destici şunları söyledi: Önce “bu fırsatı kaçırmayalım” daha sonra “sözde Kürt açılımı”, “demokratik açılım”, “birlik, beraberlik ve kardeşlik projesi” olarak isimlendirilen ama ne olduğu ve içeriği hakkında kamuoyuna ve Türk milletine somut hiçbir şey söylenemeyen, hükümetçe ortalıkta dolaştırılan “proje”nin bir ihanet projesi olduğu terörist başının bugünkü basın yayın organlarında yer alan açıklamalarıyla netleşmiştir. Bu proje hala Lozan’ı içine sindirememiş ve Sevr’den vazgeçmemiş ve asla da vazgeçmeyecek olan dış güçlerin Türkiye’yi bölme ve kardeşi kardeşten ayırıp birbirine kırdırma projesidir. Bu projenin asıl sahibi bize göre mevcut hükümet değil PKK, DTP ve emperyalist dış güçlerdir. Ne PKK ve onun cani başı ne sözde siyasi temsilcileri ne de emperyalist dış güçler Kürt kardeşlerimizin temsilcisi değildir. Bunu böyle görenlerin ve onları muhatap alanların nasıl bir gaflet ve ihanet içerisinde olduklarını anlamaları için tarihe bakmaları yeterli olacaktır. Bölgede yaşayan halkın etnik kimliği, dini, dili hiçbirisinin umurumda değildir. Onlar için önemli olan bölgenin doğal kaynakları ve Büyük İsrail Projesi’dir.

Son günlerde ülkemizde yaşanan olaylar ve gelişmeler bir müstemleke ülkesinde yaşanacak cinsten olaylardır. Bir Rus milletvekilinin Trabzon’daki üslubu, tutumu ve davranışları emperyalist güçlerin Sevr’i hortlatma sevdasından asla vazgeçmeyeceklerinin en somut örneklerinden birisidir. Bunlar kimden ve kimlerden cesaret alarak hangi cüretle bu davranışları sergilemektedir. Bunun Büyük Türk Milletince iyi değerlendirilmesi gerekir.

Terörist başının açıklamalarında net olarak görülen şudur ki bu bir bölünme ve kardeşi kardeşe kırdırma projesinin alt yapısının hazırlanmasıdır. Büyük Birlik Partisi milletimizin her ferdinin kimliğini ifade etmesinin, dilini ve dinini yaşamasının önündeki tüm engellerin kaldırılmasından yanadır. Bireysel özgürlüklerin önündeki engeller mutlaka kaldırılmalıdır. Ama bu terörist başının ve bunların siyasi uzantılarının ve dış destekçilerinin talimatıyla olmamalıdır.

Devletimiz her vatandaşımızın ve her bölgemizin güvenliğini mutlaka sağlamalıdır. Ama bu teröre ve teröriste diz çökerek değil terör ve terörizm yok edilerek ve yıllardır kardeşi kardeşe kırdıran, binlerce askerimizi, polisimizi, öğretmenimizi ve bölgedeki savunmasız Kürt kardeşlerimizi şehit eden canileri yok ederek yapılmalıdır. Bu caniliği yapanlar afla mükâfatlandırılarak değil hak ettikleri cezayı alarak etkisiz hale getirilmelidir.

Büyük Birlik Partisi olarak terörist başını ve onun siyasi uzantılarını muhatap alan hükümeti, onları taraf olarak gösteren basını ve dış destekli bu ihanet projesine destek veren tüm kesimleri uyarıyoruz. Bu oyuna gelmeyin. Bin yıldır birlikte yaşayan Kürdüyle Türkmeniyle Boşnağı Çerkeziyle Lazı Gürcüsüyle Alevisi Sünnisiyle bir olmuş bu millet asla buna izin vermeyecektir. Büyük Birlik Partisi de bu ihanet projesinin hiçbir safhasında yer almayacaktır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada bu büyük Türk Milletinin birliğinin ve beraberliğinin yanında yer alacaktır.

 

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-17-2009, 20:05   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart
Bu ne yaman çelişkidir açıkçası anlamış değiliz!Merhum Yazıcıoğlu'nun vasiyetine böyle mi sahip çıkılıyor?Bu ne perhiz bu ne turşu!Adetta yangına körükle gidilmektedir.Dün ne söylendi,bugün ne deniliyor!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-17-2009, 20:14   #3
Kullanıcı Adı
redyellow
Standart
Ben bu konuda BİZ YOKUZ, BU İHANETTİR vs diyenleri bir türlü anlamıyorum.

Yahu kardeşim ortada somut bir şey var mı?

Şu şu şu yapılacak diye bir dosya, bir rapor, bir yasa vs. var mı?

yok.

Eeee olmayan bir şey üzerinden nasıl insanları hain ilan edersiniz, biz bunda yokuz vs. dersiniz yahu?

Bakan sizden görüş istiyor, eğer bu konuda görüşünüz, fikriniz varsa tutar bunu bakana anlatırsınız.

Bakan elinde bir dosya işte biz bunu yapacağız demiyor ki.

yazık çok yazık.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-17-2009, 21:12   #4
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart
BBPde ne yazıkki yazıcıoğluna ihanet ediyor şimdiki genel başkanının o dağdaki masaya vurarak başbakana hakretler içeren konuşma çok iğrençti...
geçenlerde ben yazıcıoğlunun ruhaniyetiyle konuşup kararlarımı veriyorum dedi....

şimdide bu....

Yazıklar olsun boşuna çekmiş o kadar acıyı yazıcıoğlu....
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
açılım, ak, bbp, çözüm, erdoğan, kürt, kürtçe, parti, sorun


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta